Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan és mennyiért szereztek...

Hogyan és mennyiért szereztek be a télre elegendő tűzifát?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 12:05
 1/5 anonim ***** válasza:
tüzépről, az akác a legjobb. nekünk egy tél alatt kb 40 mázsa megy el, attól függ milyen hideg van, vlt hogy a fele megmaradt. Ára eléggé változó, de biztos nálatok is hírdetik olyan 2000-2700Ft/q között mozog nálunk időszaktól függően az ára, tavasszal, nyáron olcsóbb, ilyenkor meg drága mint a fene
2010. szept. 19. 17:22
 2/5 A kérdező kommentje:
én éppen most gondolkozok körül belül mennyi kellene, és milyet szerezzek be. én is jófajtát szeretnék, de egy kétszintes házhoz kellene, amiben kazános fűtés van, meg van padlófűtés is. így hatékonyabb? mármint padlófűtéssel?
2010. szept. 19. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Én múlt hónapban vettem vegyesen cser-bükk tölgy kuglizott fát,20 mázsát,Rásegítés képen a gázra .1700.-volt mázsája,fatelepen.
2010. szept. 19. 20:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Én kenderkóróval fűtök ingyen kapom. :)
2010. szept. 20. 10:33
 5/5 anonim ***** válasza:

arra hogy a kétszintes háznak mennyi kell, nem tudok válaszolni, nekünk egyszintes, ajtókat nem csukjuk a szobákon, így mindenhol meleg van. a központ helyen van a kályha (étkező) és onnan befűti az egész lakást. 64m2

soha nem is volt kazánunk, nem tudom. Próbld ki előbb, aztán ha hatékony utána vsérolj be fából. Mindenképp kemény fát vegyél, ne puhát (nyár pl puha) mert csak ellobban és kevés a fűtőértéke.

2010. szept. 27. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!