Hogy lehetne ezt biztonságosan intézni?
Figyelt kérdés
Gardróbot szeretnék csináltatni asztalossal, és úgy szokták, hogy előleget kérnek, és az anyagot abból veszik meg, ami az én esetemben több százezer forint lesz. Hogy lehetek biztos benne, hogy nem lép meg a pénzzel, hanem valóban hozza a gardróbomat? A fennmaradó pénzt nyilván csak akkor kapja meg, amikor itt van készen a bútor.2022. jún. 8. 19:12
1/2 anonim válasza:
Én asztalos mesterrel csináltattam a konyhát, a házán kint a cégére és vártam rá tobb mint 3 hónapot. Viszont egy fillér előleget nem kért semmire, pedig pont az az ember volt, akinek nyugodt szívvel mertem volna adni.
2/2 anonim válasza:
Ajánlás alapján kell egy megbízható asztalost felkeresni, ne csodálkozz, ha nem ő lesz a legolcsóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!