Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fehér póló befestése tartós...

Fehér póló befestése tartós módon?

Figyelt kérdés

Van több fehér pólóm, amiket nem szeretek a szine miatt. Ezért szivesen befesteném feketére, sötétebb kékre, bordóra vagy pirosra.

A kérdésem, milyen festékkel lehet megfesteni úgy, hogy utána ne fogjon össze mindent mosáskor, illetve semmi esetre sem akarnám mosógépben festeni.

Elöre köszönök minden segítséget.

#fehér póló #tartós színü festés
2022. jún. 8. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nézz szét pl. dm-ben, rossmannban... Lehet kapni ruhafestéket, rá is van írva a módszer...

De szerintem nem 100% a színtartósság - azt csak ipari körülmények között lehet előíállítani, hogy ne eressze a színét...

2022. jún. 8. 15:14
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Többe kerülne a leves, mint a hús.
2022. jún. 8. 15:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A festéken rajta van, h9ogyan kell befesteni. Ami fontos, hogy festés után legalább egy éjszaka áztasd ecetbe, Az stabilizálja a színt.Utána addig öblítsd, amíg a víz tiszta nem lesz.
2022. jún. 8. 15:46
 4/8 A kérdező kommentje:
3-as: milyen festéket használtál) Konkrét márkát mondj, ha lehetséges,vagy linket. Köszi elöre is
2022. jún. 8. 17:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Colombus ruhafesték, én használtam már, a korall szint, imádom azóta is, többivel mosom 40 fokon gépben azóta is és nem fakult
2022. jún. 11. 23:10
 6/8 anonim ***** válasza:
De csak pamutot fog meg, ha szintetikus a cérna az fehér marad
2022. jún. 11. 23:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Ja és főzve kellett, tehat nem gépben.

Bátran ajánlom, nem bonyolult :)

2022. jún. 11. 23:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2022. jún. 12. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!