Van aki már ilyenkor használja a klímát otthon?
Szerintem kapcsold be nyugodtan.
Sokan tartanak a plusz költségtől, de így még nem tudsz nyugodtan pihenni, egyáltalán nem minőségi alvás az, amikor melegben vagy.
4: Igen, én is úgy gondolom, hogy a klímát abba az irányba tolja, hogy akkor még nagyobb hőség lesz kint, és tényleg csak életmentésnek használandó.
Voltam plázában, nem megy a klíma a butikokban, dögmeleg volt, ott kéne viszont menjen, ha nem is 23 fokra, de mondjuk azért 25 fokra legalább...
Nagy a tömeg, felmelegítik az emberek a testükkel a levegőt ott.
Akkor kell klímát használni, mikor érzed, hogy kell. Van aki 28fokban is jól alszik, a másik meg 24ben izzad. Engem pl nem zavar a magasabb hőmérséklet, de a páratartalom igen, így mikor 65% fölé ér, párátlanítás funkcióval indítom.
Az ízületekről meg annyit: 22-24fokra állítsd a klímát és nincs gond. Sokan nyomatnak egyből jeges levegőt, de értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!