Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van aki már ilyenkor használja...

Van aki már ilyenkor használja a klímát otthon?

Figyelt kérdés
Nálunk buli van a szomszéd házban, ha nyitva az ablak, egymás hangját is alig halljuk... De ha becsukom, dög meleg van.
2022. jún. 4. 21:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Valamelyik este az emeleti szobában már használtam, mert nem lett leengedve a redőny és meleg volt.
2022. jún. 4. 21:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Nyáron két, három hétig szoktuk használni, de meg olyan korainak érzem, félek hogy ha bekapcsolom akkor holnap is ne kell meg holnap után is. Meg korainak érzem... Köszönöm szépen a válaszodat.
2022. jún. 4. 21:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kapcsold be nyugodtan.

Sokan tartanak a plusz költségtől, de így még nem tudsz nyugodtan pihenni, egyáltalán nem minőségi alvás az, amikor melegben vagy.

2022. jún. 4. 21:49
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem a plusz költség, persze az is, de inkább a tudatos energiafogyasztas híve vagyok... De inkább az hogy nem annyira tesz jót az ízületeimnek... De bekapcsoltam.. Inkább ez, mint a szomszédok részeg daridoja...
2022. jún. 4. 21:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mi már kb. 1 hónapja használjuk, mert 27 fok van bent.
2022. jún. 4. 22:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem kapcsolom be, mert az erkélyajtót kinyitva kellemesen hűvös levegő jön be éjjel, napközben meg elmegyek otthonról, így nincs rá szükség. Bár most pünkösd jön, nem megyek sehova, így lehet napközben már bekapcsolom pár órára, de éjszakára még biztos nem.
2022. jún. 4. 22:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
26 fok fölött kapcsolom be. Egyelőre 24 van idebent.
2022. jún. 4. 22:27
 8/11 anonim ***** válasza:
64%

4: Igen, én is úgy gondolom, hogy a klímát abba az irányba tolja, hogy akkor még nagyobb hőség lesz kint, és tényleg csak életmentésnek használandó.

Voltam plázában, nem megy a klíma a butikokban, dögmeleg volt, ott kéne viszont menjen, ha nem is 23 fokra, de mondjuk azért 25 fokra legalább...

Nagy a tömeg, felmelegítik az emberek a testükkel a levegőt ott.

2022. jún. 5. 00:30
 9/11 anonim ***** válasza:
65%
Miért kéne a butikokban klíma? Ki a francot érdekel, hogy ott milyen idő van? Legalább ha meleged van, nem vásárolsz annyi felesleges göncöt, aminek a legyártása pláne emeli a hőmérsékletet. De azért próbálj már meg 27-35 fokban aludni
2022. jún. 5. 09:05
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor kell klímát használni, mikor érzed, hogy kell. Van aki 28fokban is jól alszik, a másik meg 24ben izzad. Engem pl nem zavar a magasabb hőmérséklet, de a páratartalom igen, így mikor 65% fölé ér, párátlanítás funkcióval indítom.

Az ízületekről meg annyit: 22-24fokra állítsd a klímát és nincs gond. Sokan nyomatnak egyből jeges levegőt, de értelmetlen.

2022. jún. 5. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!