Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit jelent az hogy fúrásbiztos...

Mit jelent az hogy fúrásbiztos zárbetét? Tudom hogy Lakatos (kétértelmű szó de a szakmára is gondolok noha nagybetűvel írtam) azt is ki tudja nyitni Nekem olyan kéne amit akárki nem tud kinyitni nyilván "szakember" ellen semmi sem megoldás...

Figyelt kérdés
De legalább megnehezíteném a dolgát ahogy csak lehet...
2022. máj. 30. 18:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

4+

Abus Mul-T-Lock MT5+

Most már kb 35000ért lehet venni már látom van drágább is. Én 40000 körül fizettem érte...

A jelenlegit pedig 16000ért vettem.

Ezek után azt mondanám nincs olyan hogy kinyithatatlan zár betét.

De ha mégis előfordulna, akkor egy szerübb orrfűrésszel körbe vágni az ajtópanet. Ez sem tarthat 10 percnel továb. Az akkus gép a műanyagban eléggé csendesen dolgozik.

2022. jún. 1. 06:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, hogy milyen, csak picit legyen jobb, mint a szomszédaidé és lehetőleg legyen eggyel több. De nem csak ajtón keresztül lehet bemenni egy lakásba, azt ne feledd.
2022. jún. 24. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!