Tudnál egy ablaktalan hálószobában élni?
Igen, nagyon rossz.
Egy ekkora lyukban igen hamar elszívod a levegőt egyedül is. Kell a szellőzés.
Ezeket nevezik alkóvnak, magyarul hálófülke.
Láttam erről nagyon szuper dizájnokat, amikről nem is gondolnád, hogy nincs ablaka.
Én nem tudnék ilyenben aludni, mert középsúlyos klausztrofóbiám van.
Ellenben nagyon jó gardróbszobát lehet belőle csinálni.
Élni azért csak nem kell a hálószobában...
Ha este olvasol, akkor lámpa kell a nappaliban is. Bárhol... Nappal meg egy 9m2-es hálószobában miért olvasnál, mikor ott a nappali?
Északon, ahol "nem megy le a nap", ott előfordul ilyen, hogy nincs ablak a hálószobákon, bár nem értem miért nem a redőnyre gondoltak első körben e probléma megoldásakor...
Engem nem különösebben zavarna, hogy nincs ablak, ha kinyitom az ajtót és a többi helyiségben az ablakokat, akkor kicserélődik ott is a levegő.
Így, hogy szerintem nem "nagyon rossz", akkor megveszed? Mert nonszensz lenne! Az a lényeg, hogy Téged ez zavar vagy sem, azt meg Te tudod!
Nekem nem kellene.
Gondolom nincs klima es nincs annyi szoba hogy azt az ablaknelkuli szobat gardrobszobanak hasznaljatok es meg ugy is mindenkinek van kulon szoba.
Fingtok egyet, és egy hétig bent marad.
Ha jó ez nektek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!