A felettünk lévő lakásban járkálnak és tompa dobogás szerűen hallani. Ha hungarocell dísz lemezekkel be lenne vonva a plafon, mennyit enyhítene a helyzeten?
Figyelt kérdés
Azt hiszem kb. 1,5 - 2 centi vastag dísz lemezek kaphatóak, néhány éve láttam ilyet.#plafon, hangszigetelés, régi bérház
2022. máj. 16. 13:34
4/7 A kérdező kommentje:
Javaslatot elfogadok!
2022. máj. 16. 15:23
5/7 anonim válasza:
Költözz el.
Semmilyen beruházás nem fogja ár érték arányban megfelelően tompítani a zajokat. Gondolom hangszigetelt studiót nem fogsz építtetni milliókért.
Haverokéknál a szomszéd baromarcú 0-24 böfög-röfög ordíttatja a tvt. Laktam ott 2 évet, ismerem. Annyira átjött a TV zaja, hogy nekem elég lett volna a képet bekapcsolni, a hang jött a falon át.
Miután elköltöztem, felujitottak, felhúztak egy 10 centi vastag szigeteloanyaggal bélelt falat arra a falra.
Szinte pont ugyanugy pehetett hallani csak icipicit tompàbban.
Mondtam is neki hogy annyival rosszabb most így, hogy eddig rá lehetett b..aszni egy nagyot a falra, és akkor lehalkította a tévét. Most még ezt sem lehet mert beszakad a gipszkarton…
Részvétem annak aki utánam kibérelte 🫠
6/7 anonim válasza:
Semennyit. A testhangot így nem lehet árnyékolni. Megszokod, beszélsz velük és megváltoznak, vagy költözöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!