Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A wc-kagylóban a víz szintje...

A wc-kagylóban a víz szintje alacsonyabb, mint korábban, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kiszáradt.
2022. máj. 15. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
hózd le mégegyszer. Vagy kiszáradt, vagy egy légnyomás lökés levitt valamennyit a lefolyóba.
2022. máj. 15. 16:04
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2022. máj. 15. 16:14
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Akár el is folyhat a víz a tartályból a fentieken kívül.
2022. máj. 15. 18:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg ezt az ábrát:

[link]

A kagyló méretei nem tudnak változni, összetétel sincs a víztartó részben, tehát a magyarázat nem ebben keresendő.

Feltehetőleg mostanában több, vagy keményebb (sokrétegű) papírt használtok. Lehúzáskor nem ázik el azonnal, a lehúzás pillanatában. Hanem összeállva, a lefolyócsőben zuhanva úgy működik, mint egy injekciós fecskendő dugattyúja, és húz maga után még valamennyi vizet a wc vízdugójából, miután az utánpótlás leállt.

2022. máj. 16. 06:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Elnézést, de félreértettem. Azt gondoltam, hogy az öblítőtartályban csökkent le a víz, ezért írtam az esetleges kiszivárgást belőle.

Elnézést!

2022. máj. 16. 06:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, megpróbálom, hogy ne 4 rétegű legyen a wc papír, hátha,,,
2022. máj. 16. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!