Kályhaépítésről minden érdekelne. Építettél már kályhát?
Figyelt kérdés
#kályhaépítés, kályha, cserépkályha, kemence, tömegkályha
2022. máj. 12. 15:02
1/7 A kérdező kommentje:
Lehet tömegkályha, cserépkályha, kemence
2022. máj. 12. 15:03
3/7 A kérdező kommentje:
Nincs Facebookom. Nem is szeretnék csinálni.
2022. máj. 12. 16:40
4/7 anonim válasza:
Nem mertem nekiállni, ezért "szakembert" hívtam.
Sajnos nem volt toppon a "kályhaépítő mester" mert pont fordítva működött a kandalló.
A füst az bent maradt, viszont a meleg az kiszállt a kéményen.
5/7 anonim válasza:
Nehéz lesz találni, kihalnak a szakik. Ma már mindenki inverteres klímát köt be oda ahol nincs gáz.
6/7 Peter Drag válasza:
Oké, nincs facebookod, de számítógéped, vagy okostelefonod van, mert itt vagy. Beírod a gugliba, hogy tömegkályha, és mindjárt kapsz videókat meg cikkeket. Én is úgy építettem az enyémeket tíz, illetve hat évesek, és teszik a dolgukat. Tavaly az egyik kapott utólag egy kisebb vizes hőcserélőt is, és három helyiséget fűt.
7/7 A kérdező kommentje:
6# Köszönöm, tudom, láttam de én itt azért tettem fel a kérdést mert itt élő személyek írnak (vagy nem) és szükség esetén lehetne kérdezni (max nem válaszol).
Olyasmi mikor felhívsz információkért egy számot és géphang jelentkezik és navigál előre definiált pontokon vagy élő ember és azt kérdezel amire ténylegesen szükséged van.
2022. máj. 13. 08:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!