Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen berendezéssel érdemes...

Milyen berendezéssel érdemes vastalanítani a kútvizet?

Figyelt kérdés
Bővizű kútból jön a vizünk, de a vastartalom hússzorosa az ideálisnak. Erre a célra lehet kapni készüléket 50 ezertől kétmillióig. Melyiket érdemes beüzemelni?

2022. máj. 6. 14:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Gondolom családi házhoz nem kell a milliós. Kérdés az átfolyt vízmennyiség és a vastartalom mennyisége. Ha van adatod, paraméterek alapján biztosan lesz megfelelő.

És nem árba kell meghatározni, hogy melyik is kell.

2022. máj. 6. 14:35
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Kútra nem érdemes költeni, mert sosem fogja behozni az árát. Használjátok fel másra a vízét, pl. öntözésre.
2022. máj. 6. 14:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Oké, induljunk ki abból, hogy itt más nincs, ezért írtam, hogy kútból jön a vizünk.
2022. máj. 6. 14:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Először be kell vizsgáltatni majd az eredmény függvényében kell méretezni a vas és mangántalanító készüléket. 3-600000 ft
2022. máj. 8. 14:03
 5/8 A kérdező kommentje:
A bevizsgálás megtörtént innen tudom hogy a vastartalom hússzorosa az ideálisnak. Még nem adtam fel hogy hátha valaki megérti a kérdést és válaszol is rá. Lehetőleg olyan, aki ért a témához és nem csak úgy gondolja.
2022. máj. 8. 20:46
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Amennyit rá kell szánni a kútra és a folyamatos karbantartásokra, annyiból bekötitek a közműt is. Tiétek a döntés!
2022. máj. 8. 20:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Write only? Egyszer már leírtam, hogy itt nincs közmű, 5 km re van a következő lakott település.
2022. máj. 8. 20:54
 8/8 anonim ***** válasza:

A több értéket is figyelembe kell venni, ha azt akarod jó legyen ...

Keresel neten egy céget a közeledbe, elküldöd neki az eredményt, kiegészítve a szivattyúd adatlapjával, milyen cső keresztmetszeten történik az ellátás, de majd kapsz egyéb kérdéseket is. Aztán kiajál neked egy gépet telepítéssel és beüzemeléssel. Na ekkor megtudod pontosan mibe fog kerülni!

Nagyjából 0 infóból nem lehet ezt megmondani.

2022. máj. 8. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!