Bele mennétek egy ilyen albérleti lehetőségbe?
Kiírtam egy oldalra, hogy keresek a tesómmal albérletet, megkeresett egy ember, aki másik városban él nem itt ahol én, de ott van a ház ahol én lakom. Annyi a lényeg, hogy engem kérdezett, hogy mennyiért venném ki, és már beszéltünk arról is, hogy a tesóm szobafestő és az egész házat teljesen ki kellene festenie, persze az albérleti összeget levonnánk belőle. Kb. a festés nagysága 300 m2, mert ez egy nagy családi ház, aminek csak az alsó szintjét használnánk, de a tulaj örülne annak is, hogy nem neki kell mindig lejárni és intéznie az udvart, meg a fűtést, ha hideg van nagyon majdnem mindennap le kellett járnia. Most egyenlőre a tulaj döntését várom, már nagyon mert szükség lenne a házra, de mennyit kérnétek el 300 m2 kifestésére, és az kb. hány havi lakbér?
UI.: persze tudom hogy mindent lapra kell írni...
nekem 100nm-t (2.5m belmagassággal) 400ezerért akartak festeni és mázolni. állítólag ez normális ár. persze anyaggal együtt.
remélem segítettem.
ja, és bp.
szerintem 400e nagyon is magas ár, persze attól is függ, hogy mennyire cirádás a felület, vannak-e benne stukkók, vagy minták. Én ilyen albérleti megegyezésbe belemennék simán, sz.tem kb 3-4 havi lakbért fedez a festés, ha a tulaj veszi az anyagot.
neki is gazdaságos, meg nektek is. És ha nem tetszik a kéró, vagy a rezsi túl magas, még mindig le lehet lépni, és nem veszítettetek semmit:)
Viszont mindent le kell írni!!!!!!!!!!!!!! egy ismerősöm nagyon pórul járt már ezzel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!