Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van még rajtam kívül aki...

Van még rajtam kívül aki teljesen bent lakik egy erdőben? Vadaktól hemzsegő erdőben.

Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 08:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%

Magyarországon? Mert hogy a magyar erdők nem nyüzsögnek a vadtól, az is biztos... a hobbista vadászok tesznek róla hogy egy épkézláb vad se maradjon.

Egyébként meg hogy érted hogy erdőben? Tanyasi jellegű, szomszédmentes portán, és ott van az erdő? Ilyen helyen ellaknék én is szívesen, de vágyálom marad. Talán majd nyugdíjas éveimben...

2022. ápr. 22. 08:08
 2/16 anonim ***** válasza:
35%

Jó neked kérdező!

1-es Magyarországon is vannak hemzsegő vadak pl. hangyaboly, különböző lepkék, különböző rovarok, méhek, szarvasok, őzek, vaddisznó, muflon, különböző madarak, rágcsálók, van olyan terület ahol arany sakál, farkas, és hébe hóba medve is van.

Vadászok csak bizonyos időszakban vadászhatnak, és akkor is vannak tiltott listás vadak amire nem vadászhatnak.

Úgy érti hogy erdő közepén. Olvasd újra. A "teljesen bent egy erdőben", az nem azt jelenti, hogy tanyasi jellegű szomszédmentes portán az erdő mellett.

Hanem szó szerint értendő.

2022. ápr. 22. 08:19
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Én nem lakom erdőben, de a lakótelepünk olyan helyen van, hogy vannak házak konkrétan az erdőn belül is, ill. a legszélső emeletesházak 3 méterre vannak az erdőtől. tőlünk kb. 100 méterre van. Nincsenek vadak? Nálunk simán bejárnak a telepre rókák, vaddisznók, szarvasok, borzok. Volt olyan év, amikor szó szerint az ablakunk alatt röfögtek, túrtak a vaddisznók.
2022. ápr. 22. 08:21
 4/16 anonim ***** válasza:
12%

Az erdőben lakók nyílpuskával, számszeríjjal lövöldöznek a vadakra a saját kertjükben.

előző voltam

2022. ápr. 22. 08:22
 5/16 anonim ***** válasza:
79%

Jaj de sejtettem hogy le leszek pontozva... Vad alatt nem a lepkét meg a hangyát értjük, ez már csak amolyan direkt kötekedés, képzeld, akkor nálunk is rengeteg a vad, hisz járnak hozzánk bodobácsok, vakondokok, néha egy-két földikutya is betéved, sőt karvaly is megfordult már, szétnézett, a sok galambot már nem is mondom... bővelkedünk Vadban, és ki se kell menni az erdőbe.

Ahham, csak szezonban, csak engedélyezett időpontban, csak 1 féle vadra. Igen, csak épp amikor lehet, akkor aztán durrog a puska:

[link]

[link]

[link]

[link]

Utolsó kép különösen undorító emberi mentalitás.

2022. ápr. 22. 08:47
 6/16 anonim ***** válasza:
83%
Oké, vannak vadjaink, de azért túlzás "vadaktól hemzsegő" erdőket vizionálni... :D
2022. ápr. 22. 09:39
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy egyet értek elsővel, mit értünk erdő alatt?

Mit értünk "szó szerint erdő" alatt?

2022. ápr. 22. 09:42
 8/16 A kérdező kommentje:
3km ert megyek erdőben a házig....
2022. ápr. 22. 10:21
 9/16 mindentudó99 ***** válasza:
86%
Hát nem tudom de szerintem elég jó a vadállomány. Aki azt hiszi meg még le is képes ide írni hogy egy vadász csak úgy írtja a vadállományt az semmit se tud a vadgazdálkodásról. Ha annyira nem lenne vad nem járnának ide külföldről. Fácánokat pl rendszeresen nevelnek nálunk is több ezret évente aztán szabadon engedik őket.
2022. ápr. 22. 10:32
 10/16 A kérdező kommentje:
Sok buta azt se tudja miröl ír:)
2022. ápr. 22. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!