Kapucsengőt hogyan kell használni?
Hiába a diploma, ha még egy kapucsengőt sem tudsz használni?!
(Meg három 1-est beírni.)
Nem mindenki városban lakik. De falun nem szoktatok gondolkodni?
Az nem futott át az agyadon, hkgy ha betűk nkncsenek a billentyűzeten, azt nem leflejtették róla, hanem nincs rá szükség?
Hát, sajnos igazuk van a válaszolóknak.
Ez egy alapfokú logikai feladvány, egy átlagos 8 éves gyereknek illik vele megbirkózni. Én már ugyan elmúltam néhányszor 8, de mikor először láttam ilyet, kb. 5 másodpercbe telt megérteni.
Az a megfejtés, ha a IX. emelet 7-es lakásba akarsz csengetni, akkor háromszor meg kell nyomni az 1-es gombot, és várni a válaszra. (Vagyis, minden lakásnak van egy háromjegyű hívószáma, hogy csak abban a lakásban szólaljon meg a csengő.)
És ezt szerinted miből kellett volna kitalálnia bármelyik válaszolónak, hogy minden szám előtt 111 van?
Ha nem vagy képes értelmesen kérdezni, ne is várj érdemi választ.
Szerintem valami fontos infót még most se írtál le.
Fotózd le az egész kapucsengőt a névtáblákkal, töltsd fel valahová, linkeld ide, és ha ezt megnézzük, akkor majd megmondjuk a tutit.
De attól azért írhatnál a magyar helyesírás szabályai szerint is, mint egy értelmesebb 8 évesnek tudni illik.
Rákerestem a kérdéseire. Nem könnyű eset.
Én olyan kapucsengőt még nem láttam, amelyiknél minden lakásnak ugyanaz a kódja. Igaz paprikasprayről sem kérdezek kétszer. És felsőoktatás sem érdekel, ha hajhosszabbítással akarok foglalkozni.
9.
Bocs, de hogyan lehet rákeresni valaki kérdéseire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!