VidaXL.hu vélemények? Rendelt-e már valaki tőlük dolgokat,mennyire megbízható webáruház?
Hangszóróállványokat rendeltem rajtuk keresztül. Rendben megérkeztek, kb. minden rendben volt velük. Az nem volt egyedül igaz, hogy mi a legalacsonyabb beállítható magasság. Gondolom, elírták a 85 cm-t 75-re. Egyébként OK volt, azt kaptam a pénzemért, amit vártam.
Máskor is nézegettem dolgokat tőlük, pl. komposztládát, de azt végül nem vettem, mert a képen alapján az ár-minőség arányban nem tűnt jónak, ránézésre nyiklett-nyaklott és azért nem adnék ki 19e Ft-ot.
Én, nemegyszer
Eddig rendben volt minden
A minőségtől nem voltam elájulva de elmegy.
Egy nagyobb kerti bútort rendeltük. Ami meglepő volt, hogy több napon szállították a dobozokat. Még jó hogy a futár képben volt és megnyugtatott hogy jönni fog még doboz.
Köszi szépen mindenkinek! :)
Én ma délelőtt rendeltem tőlük,egy gyönyörű fehér,mű orchideát,beleraktam a kosárba,csak nem küldték el az email címemre a "visszaigazolást",gondolom azért,mert ma Vasárnap van+választás,próbáltam chaten keresztül velük beszélni,de nem értették a kérdésemet..Meg olyat írtak,hogy tanuló vagyok,nem értem a kérdését,pedig mindent jól csináltam...Belinkeltem nekik a választott terméket+a linket is: [link]
Utánvéttel fogok fizetni,majd ha megjön(remélem igen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!