Miért nem virágzanak az Orchideáim?
Nincs tűző napon,nem kapott huzatot sem,megy a párásító is,+ sárga levelek is vannak :(
Nincsenek agyon "öntözve",fenyőmulcsba vannak ültetve,régen mikor megvettük gyönyörűen virágoztak,hatalmas bimbók+virágok voltak rajta,most meg semmi :(
Köszönöm szépen mindenkinek,a segítőkész válaszát :)
Régen van ugyanabban az ültetőközegben, és nem tápoldatoztad? Vagy igen?
A gyökerek egészségesek?
Nem is olyan régen,mint már említettem a kérdésemben fenyőmulcsba vannak átültetve,régebben pedig Florimo Orchidea közegben voltak,sokat olvastam,hpgy a fenyőmulcs nagyon jó nekik,ezért döntöttem ez mellett :)
Igen kap tápoldatot+ élesztős áztatást is,gyökerei nem túl egészségesek,az átültetés miatt,viszont rengeteg légzőgyökere van+hatalmas levelei,semmi más :(
Szobámban volt eddig,tegnap azt hiszem átraktam,hüvősebb helyre,ahol nem éri őket tűző napfény,mert a szobámban majdnem egész nap süti őket a nap,és ez miatt sárgultak a levelek,szoktam párásítani is őket,a párásító vizébe is keverek kicsi tápoldatot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!