Mi lenne a megoldás?
Azért fordultam az oldalhoz, mert már semmi ötletem nincs a problémám megoldására. Szóval, 20 éves lányok vagyok. Nevelőcsaládban utógondozott. Idén érettségizem, a terveim szerint.
4 évvel ezelőtt volt egy barátom, akit az nevelőanyum nem bírt elviselni. Komoly oka nem volt rá, soha nem is fejtette ki bővebben, hogy miért utálta a barátom. Igazából akkoriban ő szét is választott minket. Most 2 hónapja találkoztunk, beszélgettünk, kiderült, hogy egyikünk sincs túl a másikon. Összejöttünk, de titokban tartjuk. Viszont nem szeretnék anyukámnak sem hazudni, de nem tudom, hogy mondjam el neki. Tudom, hogy soha nem értené meg a helyzetet. Tartok attól, hogy kidobna itthonról. A barátom az iskolától messze lakik, onnan nem tudnék bejárni, de mindenképp szeretnék leérettségizni.
A válaszokat köszönöm.
Ha rám hallgatsz, akkor MINDENKÉPPEN tovább tanulsz és nem állsz le az érettséginél, mert akkor nyomorogni fogsz egész életedben.
Diploma és/vagy szakma legyen a kezedben.
A szerelem nem ok arra, hogy abbahagyja a tanulást az értettségi után.
Szerintem lehet a tanulást osszeegyeztetni a barátoddal is,(en is így csináltam anno+edzés és 427 pontom lett erettsegin) persze így hogy nem mondod el neveloanyudnak nehezebb mintha csak bedobod hogy megyek a baratomhoz.
Persze a tanulás fontos, fontos hogy azt csináld amir szeretnél, gondolom a barátod is megerti ha nincs rá időd a tanulás miatt.
Ha úgy érzed hogy nem szeretne akkor tartsatok titokban, mondd hogy baratnoddel találkozol, vagy suli után bent maradsz a városban, a legelső barátomat en se mondtam el anyanak majdnem 2 hónapig aztán rajott sajnos😅.
Bar nem tudom milyen "szulo" lehet ha kidobna a saját gyereket, nem választhatjuk meg kibe szeretünk bele, és kibe leszünk szerelmesek.
Semmiképpen ne add fel se öt, ha úgy érzed o az igazi,se pedig a tanulást, DE ha te nem szeretnél egyetemre menni NE menj, csak te tudod NEKED MI A JO. Ez egy tipikus magyar elvaras hogy menjel egyetemre (mondom ezt úgy hogy oda jarok) de ezt mindenki el tudja dönteni magának.
Viszont én szurkolok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!