Az orosz olajfüggőség csökkentése érdekében azt kérik, hogy vegyük lejjebb a fűtést. Te megteszed?
Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 17:23
11/18 A kérdező kommentje:
Akinél most mondjuk 25 fok van, azért levehetné 22-re, nem?
2022. márc. 9. 19:47
12/18 anonim válasza:
Miért, te gázzal fűtesz és 25 fok van nálad?Családi házban lakunk,ha nem vagyunk itthon és éjszaka 20.5 fokra van állítva a termosztát, de nem igazán esik le addig a hőmérséklet, Ha itthon vagyunk nappal, akkor 22 fokra.Nem veszem le a hőmérsékletet, nem használunk sok gázt, nem sokára pesig szinte alig fog beindulni a cirkó, ahogy jönnnek majd a melegek.
13/18 anonim válasza:
Nincs semmi ertelme... de amúgy nagyon kevés embernél van 25fok, az azért már elég kényelmettlen meleg...
Nálam pl nappal 21 éjszaka 18ra van beállítva, de ritkán .eg valóban 19.5 alá
14/18 anonim válasza:
Mi már a háború megindulása előtt kikapcsoltuk a fűtést. Nincs hideg. Fűtés nélkül most 23 fok van.
15/18 anonim válasza:
Jegyző vagyok, az átlaghoz képest jól élünk ennyi.
16/18 A kérdező kommentje:
#15 Gratulálok, de a kérdés nem pénz megtakarítására irányult.
Nálam sincs 25 fok, legfeljebb nyáron, de régebben olvastam olyan kommenteket, hogy ennyi van télen is otthon. Nekem is túl meleg lenne.
2022. márc. 10. 08:28
17/18 anonim válasza:
Mire mennél ezzel a hülyeséggel?
18/18 anonim válasza:
#15 vagyok, bocsi, mostanában elkezdte azt csinállni a telefonom, nem tudom az okát egyelőre, hogy sokszor ha válaszolni akarok, az előzőleg megnyitott kérdéshez írja a választ... egyszerűen nem tudok rájönni, mi okozza, de elég szar így :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!