Milyen fenyőfát vegyünk és mikor?
Figyelt kérdés
Párom nem szeretne normand fenyőt, én meg nem szeretnék ezüstöt, mert az hullik. Van egyéb lehetőség? Vagy mit csináljunk, h ne hulljon?
Ha most megveszem a fát és 1 hétig tárolom, nem fog tönkremenni? Mik a tapasztalatok? Vagy érdemes várni vele 23-áig?
2008. dec. 16. 17:48
1/5 anonim válasza:
Valamilyen szinten az összes fenyő hullik, ha ezt nem szereted, vegyél műfenyőt. Bár az illúzióromboló szerintem. Amúgy 23-án menjetek el fenyőt venni, és egyezzetek meg egy olyanban, ami mindenkinek tetszik.
2/5 anonim válasza:
Állítólag dec. 10-ig kivágták már az összes fenyőt, tehát tök mindegy, hogy most veszed meg, vagy egy hét múlva. Csak lehet, hogy egy hét múlva már csak rondákat találsz.
3/5 anonim válasza:
Beszéld rá a párodat a normand fenyőre, szerintem az a legszebb, és nem is hullik. Mi mindig azt veszünk, tavaly februárban szedtük le, és még akkor sem hullott. Nincs szebb egy plafonig érő, sűrű fenyőfánál. A normand fenyőn kívül amúgy mindegyik hullik, teljesen mindegy mit veszel. Douglast ne vegyetek, azok nagyon kis satnyák, és rögtön lehullanak. Az ezüst fenyő is szép, és viszonylag sokáig tart.
4/5 anonim válasza:
Mi már ma megvettük mert előtte egy két nappal már csak a szörnyűségeket lehet találni. Amúgy vegyetek lúc fenyőt. Hosszú a tűlevele, nem hullik és szép is.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Elég sokfélék :-) Azt hiszem, normandot veszünk, csak annak nincs fenyőszaga.. (no nem baj, majd fenyőillatú illóolajjal pótoljuk :-)) De most akkor egyszerre vágják ki őket, vagy sem???
2008. dec. 17. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!