Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nyáron 8.emeleten nyitott...

Nyáron 8.emeleten nyitott ablaknál jönnek be szúnyogok, lepkék, bogarak?

Figyelt kérdés
Soha nem laktam még ilyen magasan, és olyan lakást béreltem, ahol az ablakokon nincs szúnyogháló. Lehet nagyon hülye kérdés, de vannak még ilyen magassagban is bogarak, rovarok, lepkék?
2022. febr. 26. 20:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

8.on laktam gyerekkent,es most is.

Szunyog szokoevente 1-2 db van a lakasban.

Legy,darazs,mehe,poloska feljon erre a magassagra is.

Denever az elmult 33 evemben 1x repult be,valamikor 15 eve kb.

2022. febr. 27. 07:40
 12/15 anonim ***** válasza:

"Meg van denevér is ugye..:)"

Azt hozzá tenném, denevérek nagyjából mindenhol vannak és konkrétan az ember feje felett szoktak repkedni mégsem hallottam, hogy bárkihez rendszeresen bementek volna.

Azt vettem észre, az emberek 99%-a észre sem veszi, hogy ott repked a feje felett a denevér, csak a ciccegésüket hallani. De szürkületben parkokban, vízpartokon, panelok között.

3-4. emeleteken laktam, a denevérek legtöbbször alacsonyabban repültek. Nyilván ott ahol éppen több a táplálék.

2022. febr. 27. 09:29
 13/15 anonim ***** válasza:
8. emeletnél az lehet a szerencse, hogy viszonylag jól mozog a levegő, azt meg a szunyogok nem annyira szeretik.
2022. febr. 27. 09:32
 14/15 Minminnie válasza:
100%

A fényre úgyis bemennek, akárhányadik emelet.

Inkább vegyél szúnyoghálót, mert teljesen összecsipkednek, aztán irány a gyógyszertár.

Nekünk is volt ilyen, mi is azt hittük, hogy a hatodikra dehogy jönnek. Dehogynem, minden pohárban bogár volt😂

2022. febr. 27. 13:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem kell félni a bogaraktól, mert a denevérek összeszedik a többségüket.

A poloskákat azok is utalják.

2022. febr. 27. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!