Magyarország a legfüstösebb ország?
Szinte hihetetlen hogy milyen füstös ez az ország. A lakossági füstölés brutális méreteket ölt már és egyre rosszabb lesz. Ráadásul városokban. Már képtelen lennék a kertes házamból albérletbe költözni, ami hatalmas hülyeség, de mégsem az mert meghalni sem akarok!!!
Nem ám rendes rendes fával megy a füstölés, hanem ezekkel: gumi, rongy, műanyag, kezelt fa stb. Mérgezik a levegőt az országban!!
Érdekes, amikor voltam Hollandiában ott akkor soha nem tapasztaltam ilyet.
De ami ebben a Magyarországban megy ez a brutális (mérgező) füstölés felháborító!!!
"Nem éget senki szemetet."
Tehát amikor rokonom röhögve meséli, hogy végre "eltüntette" a kazánban a műanyagszemetet, akkor igazából nem égeti el, hanem valójában mágiát használ? Vagy mi?
Az égett fának hogy lesz égett műanyag/gumi szaga?
Van egy réteg, aki tényleg havi 80-ból tengődik, de a nagy többség simán sajnálja a pénzt a házára, környezetére költeni. Igénytelenek, közönyösek, sóherek. Inkább megveszi a lignitet, meg eltüzeli a használt bútorokat mintsem új ablakot vegyen vagy fizesse a gázt.
Utcánkban is van ilyen. 200m² 2 autó, tengerparti nyaralás, divatruhák, az udvaron meg ott a festékes ablakkeret kupac, meg öntözi a fáradt olajat a kazánba. Ezt onnan tudom, hogy minket is megkérdezett, nem-e odaadnám neki a céges autókból (ingyen).
Aztán csodálkoznak egyesek miért van annyi allergiás manapság.
Meg úgy elárulom, a pet palack, pvc csomagolás égésekor foszgén keletkezik, ami már egy egész jó katonai mérgesgáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!