Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Önkormányzati lakás csere?

Önkormányzati lakás csere?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Folyamatban van egy lakás csere, családon belül(önkormányzati- saját tulajdonú családi ház) már csak a gáz(tűzhely) ellenőrzése hiányzik. A kérdésem és a problémám, hogy 25 gázost hívtam, de senki nem vállalja el(elméletileg mert nincs összeköttetésben az önkormányzatnál) az önkormányzatnál akiket adtak ugyan úgy nem vállalják el... egyszerűen 1 hete nem tudjuk, befejezni a lakás cserét ez miatt. Az önkormányzatnál annyit mondanak hogy nem tudnak mit csinálni keressünk tovább. Ilyenkor mit lehet tenni? Vagy milyen központot kell hívni? Győrben lenne a csere.

2022. febr. 23. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:

A Győrben gázszolgáltatást nyújtó társulatnak nincsenek regisztrált szerelői?

Egyébként miért kellene a szerelőnek összeköttetésben lennie az önkormányzattal? Tényleg nem értem!

Azt sem értem, hogy minek ehhez gázszerelő?...ha csak a tűzhelyet kell ellenőrizni.

Ehhez gázkészülék szerelő/javító kell.

Egy számlaképes gáz(KÉSZÜLÉK)szerelő vállalkozó kell, bárhonnan az országból, aki ad egy számlát az ellenőrzésről és kész!

2022. febr. 23. 15:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Pont ez az... és amint mondom, hogy inszolos lakás cseréhez kell, mindenki azt mondja nem tud segíteni.....
2022. febr. 23. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Laikus a kérdésem:

Muszáj megmondani? (Bár nem értem az egészet!)

Ellenőrizze le, adjon egy számlát és azzal el van intézve.

Mondhatod, hogy csere és a cserepartner ragaszkodik hozzá...és ezzel még csak nem is hazudtál.

2022. febr. 23. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Szereljétek le a gáztűzhelyet, akkor nincs mit ellenőrizni.

Ha az önkormis lakásban van, legfeljebb kifizetitek egy X éves használt tűzhely árát. De amúgy én sem értem az egész gubancot, hogy mi zavarja az ilyen-olyan szerelőket ezen.

2022. febr. 23. 19:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez az hogy én sem értem..... egymás utáni napokon kijöttek az eonosok, és a lakásfelmérők(hogy minden a helyén stb....) de ezek a gázosok baszakszanak. Elméletileg olyan papírt kell adniuk, hogy minden rendben a gázzal, és hogy folytatódhat a lakáscsere.... de állítólag 25 ember akiket felhívtam eddig, mindegyik mondta hogy ők nem tudnak adni ilyen papírt.
2022. febr. 23. 20:20
 6/8 A kérdező kommentje:
De az inszolnál meg ragaszkodnak ehhez a papírhoz. Mondtam nekik, hogy senki nem vállalja. Azt mondták addig nem tudják folytatni a cserét...
2022. febr. 23. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Én már csak azért sem értem, mert - igaz nem cserénél, hanem vásárlásnál - nekünk senkit nem kellett hívogatni - hanem amikor átírattuk az órákat, utána maguktól jöttek a gáztól, villanytól az emberek és fényképeztek, jegyzőkönyveztek az állapotról.
2022. febr. 24. 07:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja hát a felmérő srác meg sem nézett semmit.... azonnal a konyhába ment és kitöltötte a papírt. Aztán mondta, hogy minden rendben és elment...
2022. febr. 24. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!