Akik társasházban laktok, kóddal, vagy proxy-val szoktátok kinyitni inkább a bejárati kaput, és miért?
A kódot szoktam volt választani, de már megszüntették, és már nem lehet.
Csak proxival lehet bemenni mindenhol, vagy kaputelefonon beengednek.
Kényelmesebb volt és szerintem biztonságosabb is, hogy nem kell a kulcscsomót az utcán előkeresni.
Proxy. Mert a kódot 1) nem tudom, 2) baromi bonyolult beütni.
Nàlunk egy kőkori kaputelefon egység van, nem ilyen modernebb, ahol a lakásszám-kulcs-1234 kombinàció kell, hanem más. Nem is tudom mi… Illetve ha már odamegyek, minek nyomkodjam a gombokat ha ott a proxy?
#2 vagyok:
Most utánakerestem, úgy lehetne hasznàlni, hogy: Törlés gomb, lakásszàm, 123, törlés gomb
Esetemben ez 8 gomb lenyomása…. Közben a proxyt a névjegyzékhez kell nyomni, és nyitja is… 😀
Hát ez egy érdekes kérdés.
Mert amikor a kulcs a zsebemben van (általában télen kabátban) akkor proxy, de napos időben amikor nem kell kabát ÉS még iskolaidő is van akkor mindig a hátizsákomban van, akkor inkább kapukód és bent a bejárati ajtó előtt veszem le a hátizsákomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!