Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Az Unicef-en a két kis dinó...

Az Unicef-en a két kis dinó levélcsomagért fizetni kell? 16 éves vagyok és csak az én adataimat adnám meg az úgy jó? az öcsémnek szeretném

Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik:

A gyerekek nagyon szeretnek névre szóló levelet kapni! Regisztrálj az UNICEF és a két kis dínó 12 hónapon át tartó, mesés világ körüli útjára, amelynek során gyermeked 12 névre szóló levélben ismerkedhet meg távoli országokkal és az ott élő gyerekekkel. Az összeállítás tökéletes választás lehet 4-10 év közötti gyerekek számára.

Iratkozz fel havi 2.500 Ft-os rendszeres adomány ellenében a programra még ma! Külföldi lakcím esetén, a megemelkedett postaköltségek miatt, a havi összeg 3.750 Ft lesz.

Az utazás havidíja egyszersmind adomány, amelynek az összege 100%-ban az UNICEF-hez érkezik meg. Résztvevőként rendszeres támogatóvá is válsz, és lehetővé teszed, hogy segítséget nyújtsunk a világ legnehezebb sorsú gyermekeinek, hogy egy boldogabb, egészségesebb és biztonságosabb világot építsünk a számukra.

2022. febr. 22. 10:14
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2022. febr. 22. 10:18
 3/5 anonim ***** válasza:
A baj, hogy nem vagy 18 éves, nagykorú. Elvileg nem működik így. Léteznek szerződések ( és törvények)ilyenkor, amit az ember csak kipipál, de el nem olvas.
2022. febr. 22. 10:31
 4/5 A kérdező kommentje:
ja,értem :(
2022. febr. 22. 10:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérd meg a szüleidet, te meg fizeted.

A baj nem ott kezdődik, hogy beírod magad, hanem ha nem jól értelmezel valamit, és nemtudod visszamondani, megszüntetni, ha nem fizetsz, azt meg törvényesen kezdik behajtani, mert átvettél valamit, megrendeltél egy szolgáltatást. És elfogadtál egy szerződést.

2022. febr. 22. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!