Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Panelban mennyire hallatszik...

Panelban mennyire hallatszik felfelé a zene?

Figyelt kérdés
Úgy értem a felső szomszéd mennyire hallja? Lefelé tudom, hogy durván hallani de alattunk nem lakik senki.
2022. febr. 19. 23:16
1 2
 1/13 Bodnár Máté2 válasza:
100%

Szia !

Nekem csak 200watt van itthol,

Kis hangerőn is hallatszik, lefelé és fel felé is elég durván, de hangerőtől függ, ha fentebb veszem akkor le fel jobbra balra hallatszik

2022. febr. 19. 23:54
 2/13 anonim ***** válasza:
84%

Azt hiszem, általános iskolában tanultuk, hogy a hang MINDEN irányban terjed. Nincs olyan, hogy a hang csak lefelé vagy felfelé terjed, és oldalsó, valamint a hátsó- és a szembe-szomszéd nem fogja hallani.

Csak speciális szigeteléssel oldható meg a hang terjedésének a megakadályozása (pl. "süketszoba", vagy, ha a moziban több terem van, akkor a termek falai szigeteltek, stb.)

2022. febr. 20. 00:58
 3/13 Bodnár Máté2 válasza:
82%
#2 igaz!
2022. febr. 20. 01:53
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Majd szól ha hallatszik. Én elég rendesen szoktam szólatni, mondjuk és csúsztatott zsalusban lakom, azt mondják hangszigetelés terén ez jobb.
2022. febr. 20. 03:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Panelba nagyon hallatszik, főleg a mély dübögő hangok, ezek 2 szintet is simán továbbmennek és jól hallhatók.
2022. febr. 20. 07:16
 6/13 anonim ***** válasza:
20%
A nagy tömeg valamennyire tompítja zajt. Mivel lefelé nagyobb tömeg van (földhöz van rögzítve), az épület felső része jobban bevibrál, ezért egy magas épületben felfelé jobban terjed a hang mint lefelé, bár a különbség nem jelentős.
2022. febr. 20. 10:23
 7/13 anonim ***** válasza:
39%
Ugyanúgy megy felfele is.
2022. febr. 20. 12:25
 8/13 anonim ***** válasza:
48%
Bunkó vagy 4-es, bár csúsztatottbab élek én is és semmi nem hallatszik át.
2022. febr. 20. 13:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A fülhallgatót már régen feltalálták, ennek ellenére igen sok a bunkó proli a panelekben.
2022. febr. 20. 17:29
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ. A fülhallgatóra meg annyit, hogy szerintem mindenkinek jól esik néha nem azzal zenét hallgatni, pl. főzés vagy takarítás közben.
2022. febr. 20. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!