Laknál Székesfehérváron?
Nincs szórakozási lehetőség?
Ellenben 30 perc alatt Budapesten, vagy Siófokon vagy, ahol van...
Nem rossz, de nem ezt választanám. Kicsi a belváros, ahhoz képest, hogy mekkora a város, és sok a széles, mindig szeles út, ami mellett aztán várhatod a buszt, aztán csak monoton a kertes ház vs. lakótelep feeling, meg nekem nagyon lapos. De nincs bajom vele, normálisak az emberek, és tényleg van minden, munkalehetőség, kórház, parkok, iskolák, történelmi látnivalók, programok strand, nagyon közel a Velencei tó... Pestre ingázni azért már szívás (csináltam, bár csak egy hétig). Gondolom, nyáron a balatoni tömeg miatt még inkább az lehet.
Nekem csak valamiért közelebb állna egy kevésbé felduzzadt, dombosabb történelmi város az elképzelt életstílusomhoz, mint pl. Eger vagy Esztergom, biztos mert ezeknek is jó a strandja :) Ahol szintén van kultúra, infrastruktúra, de jó a levegő, A-ból B-be gyalog is eljutok egy órán belül és nem kell semmire felszállni, hogy kiránduljak egyet vagy körülnézzek valami magasabbról. Viszont tény, hogy kevesebb a munkalehetőség (bár ez home office-ból nem érint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!