Beltéri kezeletlen ajtó lakkozására spray vagy hengerrel kenhető lakk a megfelelőbb?
Figyelt kérdés
Fehér alapozófestékkel bevont Gerébtokos áruházi ajtók,
Ez a spray alkalmas lenne rá, hogy lakkozzam vagy inkább ilyesmit nézzek?
2022. febr. 12. 16:07
1/7 mindentudó99 válasza:
Akkor most kezeleletlen az ajtó vagy fehérre van festve? Mindkettőt írod. De gyanítom sima fa ajtó fa színnel átlátszó anyaggal kezelve ugye? Én ilyeneket vettem az Obiban régen. Jellemzően rezgőcsiszolóval mindet át kellett csiszolni mert érdesek voltak. Majd szintelen lakkal ecsettel kentem át
3/7 mindentudó99 válasza:
Ja értem. Azt hittem fenyő fa ajtóra gondolsz. Kell egyáltalán lakkozni? Ha kell énbecsettel kenném nem fújóssal
4/7 A kérdező kommentje:
Lakkal strapabíróbb lesz meg lemosható
2022. febr. 12. 17:35
5/7 anonim válasza:
Ez alapmázolt ajtó,ezt nem tudod lakkozni.Mégegyszer lekell kenni fehér zománccal.Előtte tapaszolni,csiszolni.Lelakkozhatod de okádék lesz..
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor sima magasfényű fehér zománcfestéket vegyek inkább?
2022. febr. 13. 00:10
7/7 anonim válasza:
Hát szerintem szebb a selyemfényű.De igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!