Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Beltéri kezeletlen ajtó...

Beltéri kezeletlen ajtó lakkozására spray vagy hengerrel kenhető lakk a megfelelőbb?

Figyelt kérdés

Fehér alapozófestékkel bevont Gerébtokos áruházi ajtók,

[link]

Ez a spray alkalmas lenne rá, hogy lakkozzam vagy inkább ilyesmit nézzek?

[link]

2022. febr. 12. 16:07
 1/7 mindentudó99 ***** válasza:
Akkor most kezeleletlen az ajtó vagy fehérre van festve? Mindkettőt írod. De gyanítom sima fa ajtó fa színnel átlátszó anyaggal kezelve ugye? Én ilyeneket vettem az Obiban régen. Jellemzően rezgőcsiszolóval mindet át kellett csiszolni mert érdesek voltak. Majd szintelen lakkal ecsettel kentem át
2022. febr. 12. 16:15
 2/7 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyenek. Van fehér alapozó rajtuk

2022. febr. 12. 16:30
 3/7 mindentudó99 ***** válasza:
Ja értem. Azt hittem fenyő fa ajtóra gondolsz. Kell egyáltalán lakkozni? Ha kell énbecsettel kenném nem fújóssal
2022. febr. 12. 17:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Lakkal strapabíróbb lesz meg lemosható
2022. febr. 12. 17:35
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
Ez alapmázolt ajtó,ezt nem tudod lakkozni.Mégegyszer lekell kenni fehér zománccal.Előtte tapaszolni,csiszolni.Lelakkozhatod de okádék lesz..
2022. febr. 12. 19:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor sima magasfényű fehér zománcfestéket vegyek inkább?
2022. febr. 13. 00:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem szebb a selyemfényű.De igen.
2022. febr. 13. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!