Hasznosítjátok a lyukas zoknit?
Nagy pazarlás egyből kidobni a kilukadt zoknit. Egy csomó mindenre jó lehet még, pl rongybabát kitömni, fáklyát készíteni, betömni esővízgyűjtő hordó kifolyó nyílását, stb. Ha nem nagy a lyuk, akár még hordani is lehet ha nem kell levenni a cipőt mások előtt.
Ha újrahasznosítjátok, írjatok jó ötleteket és tapasztalatokat.
Én térdzoknit hordok.
Ami kilyukad vagy lerohad azt mindig csak aláhajtom...
...amíg el nem fogy...
:)
Köszi a válaszokat!
2-es válaszoló: ez komoly? Tényleg? Ez rémes nagy pazarlás. Honnan tudod, hogy ez így van?
3-as válaszoló: pontosan hogyan kell aláhajtani? Mármint ha a lábujjánál lyukad, akkor azt nem lehet hajtani, nem?
Utolsó, nekem ezt egy kínai kisfiú mondta anno. Teljesen megdöbbent, hogy nálunk a gyerekek torna óra után elviszik kimosni az atlétát meg a zoknit, mert ők mindig kidobják használat után.
Én mindig több azonos zoknit veszek, ha kilyukad egy, van másik belőle. A lyukasakat megvarrom, párosítom, és otthon, a kerti munkáknál azokat veszem fel.
ha gondolod kérdező, ha kilyukad a zoknim, elküldöm neked újrahasznosításra
ugyanis
nem babázom
nincs hordóm
nem használok fáklyát
nekem van egy brit ismerősöm aki ritkán fürdik, és emiatt büdös
nem hajléktalan, echte brit, nem bevándorló
na most akkor az angolok mind büdösek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!