Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hova menekülnél/akarsz menekül...

Hova menekülnél/akarsz menekülni,és miért?

Figyelt kérdés

Melyik országba mennél,milyen szempontok alapján.

Ez a kulcsmondat.

Tehát x hely,mert az átlagos fizu és jó minőségű életet enged meg,nincs ez a törvény,nincs ez a korlátozás,vagy nem kérnek oltást,ott tudsz maradni és nem rúgnak ki 2 év után,mint Angliából a brexit miatt,stb stb.

2022. febr. 2. 20:33
 1/10 A kérdező kommentje:
és helyett is*
2022. febr. 2. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
oda, ahol nincs kiadatás.
2022. febr. 2. 20:45
 3/10 anonim válasza:
100%

És szerinted van olyan ország, ahol csak úgy, ott élhetsz, az EU-n kívül?

Még a pöcegödör afrikai helyek is hazazavarnak.

Ráadásul nem mindegy, hogy mi a melós és a nyelvtudásod. Mert az angol sok helyen SEMMIT NEM ér.

2022. febr. 2. 20:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Jelen állás szerint USA Florida,nem messze a tengerhez,legyen az a keleti vagy déli része,esetleg még a nyugati része is szóba jöhetne.

Nem kis állam ez a Florida,biztosan lehetne találni valamilyen munkát,gondolom vannak hiány szakmák és amelyik megtetszene azok közül választanék legalább kettőt.

Ha jó szakmád van munkavállalásival biztosan ki lehet jutni aztán majd alakulnak a dolgok.

Azt hiszem Floridában nem nagyon kell az oltási,viszont most azzal nem vagyok tisztában hogy most ki lehet e jutni oda oltási nélkül.

Európán belül talán Svédország jelen állás szerint,ott azt hiszem oltási nélkül sincs semmi baj.

Svéd nyelvre rá kell feküdni mert úgy sokkal könnyebb munkát találnod, hiába tud az ember angolul egyes helyeken még mindig a sédet preferálják jobban és ha azt tudod valamennyire akkor sokkal nagyobb előnyben részesítenek.

Pontosan ott sem tudom hová is költöznék? De egy biztos a tengerpart közelében lennék biztosan.

2022. febr. 2. 21:00
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem ingyenélés a lényeg,hanem pl olyan ország ahol sok a lehetőség,széleskörű.

EU-n belül hol van olyan ország,ahol sok opció van,stb?

Leírhattad volna.

Gyakori példa németben a tányérmosogatás.

Ha nem 10,hanem csak 9 tányért mosol el 1 másodperc alatt,már onnan is mehetsz haza.

Ez egészen addig működik,míg a német nem vesz magának egy ország árért egy hiper-szuper mosogatógépet,ami gyorsabban mossa el a tányérokat,mint ahogy az ételmaradék megköt rajtuk...

A kérdés nem zárta ki az EU-t,de semmi mást sem!

Afrikába a rosseb akarna menni,hogy egy kannibál 5 éves levágja a pcsöd macsétával,és megetessen a falkával,meg a nem kellő részeidet egy állattal.

Rengeteg ország van a földön,nem csak az EU létezik.

Persze nem feltételezem,hogy te utánanéztél a legtöbbnek,és az alapján írod a válaszod.

Azt mondjuk igen,hogy ha lenne egy perfektül kontextusba illő,akkor nagyobb híre lenne annak,hogy sokan mennek oda.

Ez mondjuk logikus,de nem teljes.

2022. febr. 2. 21:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Azután mégis mi elől menekülsz?? Az oltás elől??

Világjárvány a kulcsmondat.

2022. febr. 2. 21:03
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

Az oltás elől nem menekülhetsz, nincs hova, már Afrikába is viszik.

Én megvárom mi lesz most, leszarom hogy már nem kapok igazolvanyt az ellenanyagomra.

2022. febr. 3. 09:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem menekülnék sehová, maximum költöznék és az covid/maszk/oltás stb helyzet minimális mértékben sem szempont számomra. Jelenleg Írországban élek, egyelőre jó itt, pedig itt aztán 2 évig kemény korlátozások voltak, aztán majd továbbállok Spanyolországba, a jobb időjárás, kaja és a mediterrán életérzés miatt. Aztán onnan majd meglátjuk, vagy ott ragadok, vagy ha nem tetszik akkor továbbállok. Más kontinensre nem költöznék, oda csak turistáskodni utazom, egyébként szeretek max 2-3 óra repülőútra lenni a szeretteimtől.
2022. febr. 3. 09:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok sehova sem menni. "Menekülésről" meg végképp nincs nálam szó. De ha mondjuk eljátszom a gondolattal, hogy hol élnék szívesen, részemről csak Svájc jöhetne szóba. Szerencsére vagyok azon a szinten minden szempontból, hogy nem utálnának ki egy éven belül és megfelelő munkám is lenne. A többi részemről felejtős.
2022. febr. 3. 10:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én Ausztráliával próbálkoztam volna, de mire a papírokat le tudtam volna adni betöltöttem a 45-öt

Viszonylag nyugis, most Ázsia felé tolódik a gazdasági erő, Ausztrália abban a kereskedelmi körben is benne van, viszonylag európaias kultúrával.

2022. febr. 3. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!