Hogyan lehetne zökkenőmentesen megszervezni egy költözködést kisbabával?
Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 12:29
1/6 anonim válasza:
Sok segítséggel! Minél többen vannak, neked (nektek) annál könnyebb. Persze kell egy jó terv is, hogy ne kelljen kapkodni. Gondosan elő kell készíteni!
2/6 anonim válasza:
előszőr mindent külön pakolnék ami a babáé,elsőként a kiságy,üvegei,poharai,cumisüveg tej vagy tápszer stb.ezeket először az első fuvarral elvinni,takarítószerek.Amig a többiek még pakolnak te már tudsz takarítani,és kialakítani a helyet a babának.
3/6 anonim válasza:
Vagy Te vagy valaki csak a babával foglalkozik míg el nem hurculkodtok egyik lakásból a másikba.
4/6 anonim válasza:
Nekem 2 kicsim volt, mikor költöztünk. Előző nap kitakaritottam a lakást mindenhol, hogy másnap csak pakolni keljen. Mire költöztünk, reggel meg már csak a pizsamákat, és az ágynemüket kellett üsszerakni. az aznapi kv-t meg folyadékot, ételeket, ilyeneket megoldottuk előre lesütött hússal, ami tömény is, és az sem baj, ha nincs egész nap a hűtőben. A babáknak vettünk üveges baby ételt. Tányér, pohár, kanál, ilyesmi, eldobható műanyag volt. Minden zsákra, dobozra rá volt irva, hova kell tenni, és mi van benne. Persze nem tételesen, hanem hogy kinek milyen tipusu holmija van benne. Először a gyerkőcök kuckója lett kialakitva, igy ha elfáradtak, ők nyugodtan le tudtak pihenni. Utánna szépen sorban minden más. A többinél már nem volt fontos a sorrend. Estére minden a helyén volt ami fontos. (Ruhák, konyhai eszközök, tisztitószerek, fürdőszobai kellékek) a diszeket, úgy értem, a csetreszek, meg ami apróbb diszitő elemek, másnak kerültek a helyükre. nem volt nagy dolog. És csak a párom, a párom egyik férfibarátja ( a nehéz bútorok miatt) és én voltunk a gyerkőcökre, és a költözésre. Jó szervezéssel nem nagy kunszt.
5/6 anonim válasza:
Hasonlóan mint az előző. 2 babával költöztünk 3-szobás berendeztett panelból családiba EGY nap alatt. Rajtam s a páromon kívül még a teherautó sofőrje segített. Ez volt minden. Csak akarni kell és nem kell túl kényelmesnek lenni. Akkor megoldható.
6/6 anonim válasza:
Összecsomagolod a babának a napi szükséges dolgait, pelus, tápszer, üveges kaja, kedvenc játék egy napra.
A csomagolásokat ne utolsó napra hagyjátok, mindenre írd rá, hogy mi van benne.
Ha már az új lakásban vagytok, a babának rögtön fel lehet állítani a kiságyát, járókát vagy valamit, amiben elvan, amíg takarítasz. Először az ő szobáját, sarkát, kuckóját rendezzétek be nagyjából, hogy a napi rutin ne nagyon szakadjon meg. (Persze, nem kötelező, vannak rugalmas gyerekek, akik fel sem veszik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!