Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Baj, ha nem mosom 60°-on a...

Baj, ha nem mosom 60°-on a törölköző kendőket?

Figyelt kérdés

40°-on szoktam csak, mivel 60°-on azt vettem észre, hogy durva tapintású lesz. Ez probléma? Ti hogy szoktátok?

A konyhai kendőket berakom 60°-ra.

2022. jan. 31. 11:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10 Ház igen. De azért okkal van rajta a címke, nem? Ágyneműn ott a 60-as, akár 90-es, így azt bátran lehet. 😊 De a fehérnemű nem fog összemenni?A férjem nem örülne, ha xxs méretre varázsolnám őket. 😂
2022. febr. 1. 22:32
 12/15 anonim ***** válasza:
#11: azt tudom elképzelni hogy nagyon gagyi festékkel van festve, és 60 fokon gyorsabban fog fakulni, elvileg az is rá van írva, hogy milyen anyagból van. Alsóneműből érdemes ragaszkodni a pamuthoz.
2022. febr. 2. 08:45
 13/15 A kérdező kommentje:
#12 Rendben, köszönöm szépen. 😊 Megnézem az anyagát akkor. Csak olyan fura, hogy miért nem gyártják eleve akkor úgy, hogy magasabb hőfokon ne legyen kérdés a mosása. Nem is gagyi darabok, úgyhogy csak nem értem. 🤷🏻‍♀️
2022. febr. 2. 09:13
 14/15 anonim ***** válasza:

#13: a márka nem jelent ám semmit.

Az utóbbi 10 évben már mindig kínaiból vettem alsógatyát, mert a nagy márkák hiába drágák, sokkal silányabbak. Most direkt megnéztem 100% pamut ami a kedvenc "márkám".

2022. febr. 2. 09:19
 15/15 A kérdező kommentje:

#14 Persze, egyetértek. Az nem mondom, hogy nincs kivétel, de egy-két darab igencsak szépen néz ki már egy használat/mosás után. 🙄

Kipróbálom akkor, aztán meglátjuk. Ha pamut, akkor túl kell, hogy élje. 😬😅

2022. febr. 2. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!