Szerinted melyik a legjobb öblítő?
Figyelt kérdés
Coccolino,Lenor,Silan vagy Quanto?
Melyik a kedvenced,melyik illat tartós?
Köszi a válaszokat.
2010. szept. 9. 21:52
1/11 anonim válasza:
Silan illatok jók, én a Fresh winter fajtát használom ált. Érződik, de nem átütő.
2/11 anonim válasza:
Silanból a sötétlila aromaterápiásat szeretem nagyon.
4/11 anonim válasza:
Régen a kék Coccolino-t használtam, de aztán valahogy megváltozott az illata.
Most esetet használok, sokkal puhábbak a ruhák és már nem büdösödik be a gyapjú időnként sem.
5/11 A kérdező kommentje:
Én is a kék Coccolinot használom,de váltani akarok egy jobb illatra,ami tartós is.
2010. szept. 9. 23:16
6/11 anonim válasza:
Én Ariellel mosok, jó illata van a frissen mosott ruháknak tőle. Jobb, mint a lakótársamnak az öblítőivel :D
7/11 anonim válasza:
a sárga silan régen jó volt, most vmiért elbaxták.
jelenleg sárga coccolino a nyerő, de volt már tropical fresh lenor is favorit.
néha váltok. jót tesz nekem, és a ruháknak is.
8/11 A kérdező kommentje:
én meg bioponnal vagy folyékony tomival
2010. szept. 10. 00:44
10/11 anonim válasza:
Lila vagy halványzöld (aloe verás) Silan. Régen a lenort is szerettem, aztán meguntuk. Mindenesetre mindkettőnek tartós az illata, ha nem higítod és a lehető leggyorsabban száradnak a ruhák (van egy kis levegőmozgás). A Silannak még 2-3 hét múlva is lehet érezni az illatát, amikor kivesszük a szekrényből a ruhát. Igaz akkor már nem olyan intenzív, de még jól érezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!