Ytongból szeretnénk a beépíthető mosdóhoz pultot csinálni! Hogy álljunk neki?
Nem akarok hülyeséget mondani, de nekünk azt hiszem 2-3
szál 10-es vasat rakott a burkoló. Mondjuk nekünk ráültethetős mosdónk van. Az alját két helyen (lefolyónak) meg kivágta ugye!
Ha a vizszintes részt is csempézni akarjátok akkor a pult részt ki kellene zsaluzni, és kiönteni valami finomabb betonnal, mondjuk estrichel.
Alulról és oldalt mondjuk colos deszkával.Mindenképen kellene bele minimum 10es betonvas hosszába(vagy ha nagyon biztosra akarok menni valami sűrű térháló)
És a beépíteni kívánt ívet meg belülről mondjuk valami vékonyabb osb lappal, ami hajlik.(szerintem ha tapasztalatlanok vagyok jobban jártok valami szögletes formavilággal:)
Vagy ha megengedhetitek magatoknak lehet kapni direkt ilyen célra pultot ami kb 10cm vastag, ezt rá kell rakni a pillérre, és kivágni a mosdó helyét.
Ha nem világos nyugodtan kérdezz, elég szétszórt vagyok így estére.
nem sablon, hanem ilyen vastag műanyag/fa pult ami direkt olyan vastag mint a beépíthető mosdó.
Nem olyan bonyolult, szerintem menni fog:)a mosdót mindenesetre vegyétek meg, hogy legyen minta a zsaluzáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!