A meglévő cserépkályhát át lehet alakítani zárt égésterűvé?
Figyelt kérdés
Szigetelés, ablakcsere előtt állok, viszont a kályhát nem akarom megszűntetni. Ugyebár most nyílt égésterű, a szobából veszi az égéshez szükséges oxigént, a rossz nyílászárókon pótolva a levegőt. Át lehet alakítani vajon a jelenlegit zárt rendszerűvé, vagy teljesen új kályhát kell csináltatni?2022. jan. 16. 17:19
1/17 anonim válasza:
Lehet neki építeni légbevezetést, gyakorlatilag egy méretezett átmérőjű cső, ami a legközelebbi külső falból indul és a kályhába vezeti a levegőt.
2/17 anonim válasza:
Nem értem,milyen zárt rendszerről beszélsz.
3/17 anonim válasza:
"Nem értem,milyen zárt rendszerről beszélsz."
Akkor minek írsz ide?
4/17 anonim válasza:
Azért irok ide mert több cserépkályhát javítottam,mint te ahány kilicset fogtál .
5/17 anonim válasza:
Nem úgy néz ki.:)
Alapvető fogalom. Mint a gázkazánnál. De elárulom, hogy passzívházba légtömört készítenek.
6/17 A kérdező kommentje:
Akkor tudhatnád mi az a zárt rendszerű égéstér.
2022. jan. 16. 19:18
7/17 anonim válasza:
Elméletileg lehet, gyakorlatilag nem kinlodnek vele.
Inkább olyan nyilaszaro amin van szellőző nyilas.
8/17 anonim válasza:
1-es attól még nem lesz zárt égésterű a cserépkályha (nincs is olyan )
2-es igazad van
3-as te pedig nem tudsz semmit
Kérdező ezt meg honnan gondoltad hogy lehet ilyet?
9/17 anonim válasza:
5-ös az zárt égésterű kandalló nem cserépkályha
10/17 anonim válasza:
Kérdező neked fogalom zavarod van a fűtési rendszerekkel kapcsolatosan.Fogalmazd meg újból a kérdésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!