Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Bp-en kozoskepviselot tudtok,a...

Bp-en kozoskepviselot tudtok,aki halas lenne ,hogy mi juttattuk munkahoz?

Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Ezek a házak nem fizetnek annyira jól, hogy megérje nekik, vagy nagyon sokat kell fizetni havonta.
2022. jan. 13. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mennyit fizettek?

Mert qrva sokat kellene, hogy elvállaljam, hogy nincs éjjelem-nappalom, mindig van valami megoldásra váró gond, vagy csak a kötelező ellenőrzések, karbantartások, kezdve a ház homlokzatától a kéményseprőjárdáig, vagy az utolsó villanykörte cseréig.

Amellett egyesek szereptévesztésben vannak és azt hiszik, hogy én vagyok az apukájuk és jönnek panaszkodni a szomszéd Pistikére, akár éjjel 2-kor.

Én nem hiszem, hogy havi 40-60 ezerért hálálkodni kellene bárkiknek is!

De nem tilos elvégezned egy keményen fizetős tanfolyamot és utána vállald el mindezt, de ne felejts el hálásnak lenni!

Én csináltam egy ideig, de nincs az a pénz...

2022. jan. 13. 18:06
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Egy kk-nek kell vagy 10 ház, hogy meg tudjon belőle élni, de annyit viszont nem lehet mindenre kiterjedően jól csinálni, mert a nap csak 24 órából áll, még neki is.
2022. jan. 13. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Rengeteg ilyen van, nyafog meg lenyúlja a pénzt a nagy semmittevéséét cserébe.
2022. jan. 13. 22:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Én anno laktam egy kis társasházban, 14 lakás. Az egyik pasi aki ott élt, ott is nőtt fel.

Volt polgári állása,(hangmérnök) nem a pénzért csinálta, hanem mert szerette a ház utolsó tegláját is.

A lakógyűlések (mivel kevés lakás volt) normális hangnemben zajlottak. Egyébként sok szomszéd jó viszonyban is volt a másikkal.

Soha olyan jó közösképviselővel nem találkoztam, persze tudom, hogy ez ritka.

2022. febr. 7. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!