Mi a különbség a csaptelepek között?
Figyelt kérdés
Eltekintve attól, ami ránézésre egyértelmű. Miért vannak többszörös árkülönbségek?2022. jan. 12. 13:08
11/14 anonim válasza:
Off...
Albérleteztetek. Van 3 lakásom kiadva,+ a saját magánház.
Én már "kijártam az iskolát",Mofém "alatt" semmilyen barkácsboltos,multis,stb.sz@rt be nem raknék sehova sem.
Mondjuk drágát sem a Kludi kerámia betét pl 3x annyi,mint a Mofém.
12/14 anonim válasza:
Grohe, Kludi, Mofém kb ugyanaz mint az autóknál a
Mercedes, Bmw és az Audi.
13/14 anonim válasza:
"Grohe, Kludi, Mofém kb ugyanaz mint az autóknál a
Mercedes, Bmw és az Audi." Igen, jók. Ravakot kifelejtetted, nagyjából mindegyiktől jobb.
14/14 anonim válasza:
11: Nekem a Mofémet már másodszor kellett javítani 12 év alatt. Ezúttal én cseréltem a felsőrészeket (nem értek hozzá és életemben először szereltem szét csaptelepet), és hát belül nagyon csúnyán ki volt marva a vízkőtől a csaptelep másutt is. Szerintem 3-4 év és működésképtelen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!