Falra épített WC-csészén hogyan tudom cserélni az ülőkét?
Figyelt kérdés
Nem látszik semmilyen csavar kívülről, a csésze rá van építve a falra, és úgy tűnik, mintha az egész csészét le kellene bontani az ülőke cseréje miatt.
Nem gondolom, hogy ez valóban így van, mert hülyeség lenne, de nincs ötletem hogyan tudnám kicserélni, ha semmit nem tudok csavarozni.
2022. jan. 8. 10:39
1/5 A kérdező kommentje:
2022. jan. 8. 10:44
2/5 A kérdező kommentje:
ráadásul amt linkeltem, ott látok belül alulról csavarhelyet, nálam ilyen nincs.
2022. jan. 8. 10:45
4/5 anonim válasza:
Miért nem fényképezed le a saját a.sajátod???
5/5 anonim válasza:
Ez felülröl szerelt ülőke függőleges helyzetben a két kioldógomb megnyomásával leemelhető. Maga a két csap hasonlóan van berekva mint egy tipli vagyis a tüske kicsavarhahó és egyben kihúzható a fajanszból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!