Az üveghulladékot hova dobhatom ki, ha nem akarom a kommunális szemétbe tenni?
Figyelt kérdés
Itt a környékünkön néhány éve megszüntették az szelektív üveg-gyüjtő konténereket, a környező üzletekben, úgy tudom, hogy csak a visszaválthatókat veszik át, az FKF Hulladékgyűjtő udvara pedig elég messze van.2022. jan. 5. 19:43
1/7 anonim válasza:
Akkor kizárásos alapon csak a kommunális marad.
Vagy mégiscsak elcuccolod a hulladékudvarba.
2/7 anonim válasza:
Szoktak lenni a boltokban gyűjtők, nézd meg ott, a bejárat/kijárat körül, pénztárak mögött
3/7 anonim válasza:
Ugyan megritkították a szigeteket, de néhány helyen hagytak kint csak üveges konténereket.
Én oda szoktam elvinni (5 perc sétára van)
5/7 anonim válasza:
Tedd a kukába,ha nincs szelektív.Nem vagy köteles a hátadon fogva bolyongani üveges konténert keresni.
6/7 A kérdező kommentje:
3 - 4
Köszönöm, de ezek még sokkal messzebb vannak tőlünk, mint az amiről Hulladékgyűjtő udvarként már tudtam.
2022. jan. 5. 20:21
7/7 anonim válasza:
Nálunk, kisebb településen 2 helyen van gyűjtő.
Szépen gyűjtögetjük, amikor már van egy nagyobb zacskó, akkor bedobom a kocsiba és kiviszem. Többnyire igyekszem összekötni bevásárlással, így nem okoz komoly kiesést.
Nálad is így lenne érdemes. Persze ha nincs kocsid és nem is jársz soha a házon kívül, akkor nem fog menni.
Ha szeretnéd a megfelelő helyen kidobni, akkor találsz rá megoldást, ami nem okoz akkora gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!