Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Az ilyen hálós székek mennyire...

Az ilyen hálós székek mennyire jók?

Figyelt kérdés

[link]

Jelenleg egy több mint 5 éves kikás gamer székem van, ami kb 30 ezerbe került, és már nagyon szét van ülve, rendesen fáj rajta a seggem már és a bőr borítás is mállik le róla.

Szóval szeretnék valami komolyabb székbe befektetni, amúgy is sokat ülök gép előtt. Gondoltam most ilyen gamer szék helyett megpróbálnék egy ilyen hálósat, mert profi stúdiókban is mindig ilyeneket látok stb. stb. Ezek jobbak, mint egy hagyományos szék? Ezen az oldalon is drágábbak ezek a hálósak mint a gamer székek.

2022. jan. 5. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Én jobban preferálom a háló és szövett székeket, de kicsit olcsóbban az "irodai" forgó székeknél találod, nekem is volt gamer székem, nekem nem jött be, se a műbör borítás - nyáron kb póló nélkül, boxerban gépezek...- se az ergonómiája, igaz 50 ezres kategóriában keresgéltem.
2022. jan. 5. 16:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem kényelmesek.

Nyáron jó a szellőzése viszont ha elkezd kikopni akkor nagyan hamar tönkremegy.

2022. jan. 5. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!