Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Gyes mellett szeretnék kreatív...

Gyes mellett szeretnék kreatív munkát csinálni itthon Gyerekek, Anyukák számára, amit eladni tudnék, vagyis egy kis kiegészítés. Na de hogyan, és mit?

Figyelt kérdés

Arra gondolok,hogy mi az amire "harapnának" a Szülők,amit szívesen megvennének a Gyermekeiknek,nem bonyolult az elkészítése,mert majd' 2 éves Gyermekem mellett,+tanulás nem sok időm van.Éppen ezért gondoltam ilyesmire,de napok óta töröm az agyam,hogy mit lehetne kitalálni ezzel kapcsolatban,és kérném a segítséget,hátha valaki tudna jó ötletet/ket. Természetesen interneten kínálnám az árut,legyen ez pl egy takaró,vagy játék,kreatív dolog. Sajnos muszáj vagyok pénzt csinálni valahogyan,mert nem lesz könnyű majd a nem egész 40E Ft-ból megélni :(

Tudna nekem valaki segíteni ebben? Nagyon megköszönném!

2010. szept. 7. 21:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szines használt rongyokból maradék anyagokból ,készíts lábtörlőket,megéri meg tanulni,szinte 2-3 nap alatt el lehet sajátítani ,sok kerületben foglalkozási órákon meg mutatják,vagy idősebb valaki falun esetleg ,ez jutott eszembe ,,,,,,,,, üdv Zsóka
2010. szept. 10. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!