Az internet modem, esetleg router folyamatosan megy 0-24 órában?
Mert én kapcsolgatni szoktam. Akkor mennek ezek a dolgok, ha használom is. Egy kapcsolós hosszabbítóra vannak dugva, azzal kapcsolok mindent ha netezni akarok. Éjszaka pl szerintem tök fölösleges hogy végig menjen, még ha csak 10-12W körül is fogyaszt.
Nálatok hogy van ez?
A ki-be kapcsolgatas többet árt az elektronikának mintha éveken át folyamatosan menne.
De nincs is ideje uressben menni, szinte mindig használva van.
"A ki-be kapcsolgatas többet árt az elektronikának mintha éveken át folyamatosan menne."
És az nekem miért baj? A szolgáltatóé a "doboz", nem a saját tulajdonom. Az előzőt 10 évesen hibátlanul adtam vissza. Ha ez tönkremenne, majd kapok egy újat.
"nem szeretek pazarolni"
...
"És az nekem miért baj? (...) Ha ez tönkremenne, majd kapok egy újat."
:DDDD
Amúgy nem kapcsolom ki, több eszköz is használja napközben/éjszaka.
Úgy látom szelektív a Ctrl+V, ugyanis ez lemaradt: "Az előzőt 10 évesen hibátlanul adtam vissza." Még soha életemben nem ment tönkre se routerem, se modemem. :DDDDDDDDD, ugyebár.
Gondolod a 10 éves használt modemet még bárki bármiire fogja használni?! De aki kötözködni akar, az úgyis megteszi...
Frissíteni szintén wifin szoktam. Ezidáig ez semmi gondot nem okozott.
Ahol wifis kamerarendszer van, ott természetesen érthető. De a magyarországi háztartásokban mennyiben lehet ilyen, 1%-ában?! Kötve hiszem, hogy mindenkinek ilyen lenne, beleértve a panellakásban lakókat is.
Miért fontos a kora? Kijelentetted hogy nem érdekel ha hamarabb tönkremegy. Ez mi, ha nem pazarlás? :D
Amúgy akkor is bekapcsolva hagyom, ha szerinted ez nem hasznos válasz. :D
#17 Az semmi.
Pazarlásról beszél, közben meg a hülye kérdéseit irkálja teljesen feleslegesen fogyasztva az időt, pénzt, energiát... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!