SOS.Rossz a földelés? Mi lehet a probléma?
Kb 1 hónapja, amikor zokniba voltam meg rázott a szendvics sütő, valamint a a mosógép dobja amibe be rakom a ruhát.
Na most, szóltam az ingatlanosnak, de közbe még egyszer meg néztem és akkor már nem rázott. Viszont most jöttem rá hogy amikor gumi papucsba vagyok akkor nem ráz, ha meg le veszem a papucsot és egy zokni van rajtam megráz. De a mosógépet azóta nem néztem, meg nem is merem meg próbálni meg nézni ne hogy belém csapjon az áram.
Közben annyi történt hogy el ment a fűtésem, és szereztem egy hősugárzót, annak a villája meg amit be dugokba konektorba eléggé fel melegszik. Nem tűz forró, de azért elég meleg. Most akkor a szendvics sütővel lehet a baj vagy a hálózattal?
Mondjam az ingatlanosnak hogy hívjon villanyszerelőt?
„Mondjam az ingatlanosnak hogy hívjon villanyszerelőt?”
Igen, ez lenne a legjobb megoldás.
Valahol laza a kötés.Ez lehet a konnektorban is ha fel forrósodott.
Ebbe a lakásba nem ártana FI relét is felrakni.
Az ingatlanos ingatlan hirdetésekkel foglalkozik.
Inkább tulajdonosnak szóljál.
Ha egy pillanatra csipet, az statikus feltöltödés volt, ami zokni+ laminált vagy műpadló esetén előfordul, papuccsal viszont nem.
A rázás egy ennél hosszabb ideig tartó bizsergető érzés. Egyszerre a két gép ritkán lesz hibás. Első látásra erre tippelnék.
Ha valóban rázás volt, akkor az 2 rossz berendezést jelent, és, hogy nincs a dugaljaknál védő vezető egyeltalán. Régen azért a konyhába és fürdőbe volt, ma mindenhol kötelező (nagyon régóta).
A dugvilla langyosodása a nagy teljesítmény miatt lehetséges. Ha forró volna gond volna.
A hálózatot állapotát, ennyiből nem lehet megítélni.
Köszönöm a válaszokat.
Inagtalnanosnak kell szólnom mert a tulajt nem ismerem, meg is nem is foglalkozik ilyenekkel azért adta oda egy irodának. És akkor majd ő küld egy szerelőt/karbantartót aki az irodának dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!