Bekapcsolják a távfűtést hamarabb?
nem tudom panellakók hogy vagytok, de nekem be fagy a valagam. Nappal nem is vészes a helyzet, éjjel cink, amikor arra ébredek, hogy jégcsapok lógnak a lábamról. Ha ez huzamosabb ideig így marad, nagyon ki fog hülni a keccó, nálunk éjjel 5 fok volt kint. (lehet azért is fázom ennyire, mert beteg leszek)
Ti hogy vagytok ezzel?
igazad van, nekem is befagy a kis popóm, hiába van rajta méteres zsírréteg.
nos, én amit tudok megteszek. úgy mint: zokni, melegítőnaci, pulóver, dupla pléd, minden elképzelhető. ha lenne egy hősugárzóm, akkor már jobb kedvem lenne.
amúgy ma éjjel 3 fok lesz Bp-en. fosok rendesen, hogy reggelre utolér-e a fagyhalál...
hivatalosan csak 1 hónap múlva indul a szezon. ha addig ilyen idő lesz, az emberek biztos fellázadnak, és méltóságos Főtáv meg majd bekapcsolja a fűtést. viszont annyival többet kell majd fizetni.
Szerintem nem fogják. Elvileg ugye akkor kapcsolják be, ha a napi átlaghőmérséklet tartósan 15 fok alá csökken. De ha napközben 25 fok van, akkor hajnalban ehhez majdnem fagynia kell :S
Én vettem egy teszkós hősugárzót kétezer forintért. Csak éjszaka kapcsolom ba, magamra irányítva. Napi párszáz forintot eszik, azt hiszem, nekem ez megéri :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!