Mi szükség van ekkora szellőzőnyílásokra az ajtókon?
Nem tudom mit okoskodsz, egy szellőzőnyílás a szellőzést segíti, legyen az bármilyen irányú. Azért rakták fel, mert a normál lakás üzemeltetéshez szükséges.
Ha nem volna, akkor most azt írtad volna ki, hogy a hülyék miért nem raktak fel ilyen egyszerű dolgot. Hát raktak fel. A hiánya nem azt jelenti, hogy elpatkolsz, de okozhat gondot biz körülmények között. Lehet, hogy a fürdő lesz csak büdös a párától, vagy szívhatod életedbe a gáztűzhely égéstermékét, vagy csak szinplán frissebb komfortosabb csak a levegő.
Régi panellakásokat nem szakemberek tervezték hanem akit odaraktak a tervezőasztalhoz ,hogy Tessék! Itt a feladat! De gyorsan ,mert 3 milliót kell felhúzni belőle a háború és rendszerváltás miatt elszegényedett lakosságnak!
Amúgy már sajna lassan most is ez a helyzet. Mert fiatalok új lakáshoz tutira nem jutnak ,max ha megöröklik az öregektől. "De az meg nem új!
#13: De. Azokat bizony nagybetűs mérnökök tervezték.
Ahhoz képest hogy alkoholista szakipari tanulók segédmunkások es "mesterek" hada dolgozott az építkezéseken, azért mégis ezekkel az epületekkel van a legkevesebb gond szerkezetileg és gépészetileg is.
Nagyon sokféle lakásban laktam és jártam, de ezek közül magasan a panel vezet átgondoltság szempontjából.
Világosak, szárazak, jól fűthetők, minden kb azonnal javítható.
Az, hogy a konyha meg a fürdő + wc kicsi, meg nem amerikai konyhás, az meg a kor sajátossága akkor ez volt a "pont elég" méret.
A panelban sosem ér olyan meglepetes, hogy csak úgy elrepedt az erkélyablak, mert "mozog az épület", és csak daruval lehet újat hozni, mert nem fér be. Az ajtón.
A szobák száma fontosabb volt, mint pl. a konyha mérete...
Köszönöm az új válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!