Hogy lehetne levinni egy mosogepet a harmadik emeletrol egy embernek?
Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 07:24
11/20 anonim válasza:
Azt írtad, hogy mi, tehát nem egyedül voltál.
12/20 anonim válasza:
#11 Költözés volt, többen voltunk de egy ember vitte így fel, mert fogás nem volt rajta.
13/20 anonim válasza:
Fel ne vedd a hátadra, mert megrokkanhatsz bele! Ha a háromkerekes molnárkocsit választod, ahhoz alaposan oda kell spaniferezned, mert ha lebillen, akkor összetörik. (Gumipók nem lesz elég.) Kelleni fog erő bőven, mert a kocsinak is van súlya, és végig uralni kell a cuccot a lépcsőn.
De a legokosabb, hogy két ember vigye, jól beállított gurtnival, ahogy a költöztetők.
14/20 anonim válasza:
Igen, ez életszerű.
Többen vagytok, de egy ember cipeli a mosógépet.
A fogás az alján van, ott kell megfogni!
15/20 anonim válasza:
OBI-ban láttam 20 körül 3 kerekű molnárkocsit. Igaz nekem csak 10 lépcső fok van, de 130 kilós kandallót simán fel és levisz vele egy ember. Jó, tartani kell, egyensúlyra figyelni kell.
16/20 anonim válasza:
Molnárkocsival/szétszerelve/hátadra véve, attól függ milyen erős vagy
17/20 anonim válasza:
Szerintem egy gerincsérv nem éri meg. Inkább hívj valakit.
19/20 anonim válasza:
mint előttem írták, vagy molnárkocsival, jól rákötve, vagy rátenni egy kisebb raklapra, és azon lecsúsztatni. Arra kell ügyeni, hogy jó erősen legyen a raklaphoz kötve. Megy az, csak erő, és türelem kell hozá. Nem te leszel az első, aki egyedül vitte le. A harmadik emelet nem lehetetlen magasság. Gondolom lift nincs.
20/20 anonim válasza:
Fizetni kell 2-3 ezer forintot a segítségéért annak, aki a harmadikról való levitel után elfuvarozza a ház elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!