Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen mintákat ajánlotok egy...

Milyen mintákat ajánlotok egy sárga, citromos mintájú füzetre?

Figyelt kérdés

És mivel csináljam? Üvegfesték ( ablak festék ) , vagy mivel?? Netán vízfesték??

[link]

Hm?????? :O

:) köszi

2010. szept. 6. 14:31
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Nem igazán értem ezt a citromos mintát, amiket itt mutatsz, hagyományos füzetek. Ha meg citromos, akkor már nem kell rá semmi. De ha elmagyarázod jobban, akkor tudok segíteni.

üdv, egy rajzos

2010. szept. 6. 15:07
 2/9 A kérdező kommentje:

Sehogy.. Egy citromos mintájú füzet. És a hülye technika tanár azt találta ki, hogy: mindenkinek díszítenie kell.. Mert ha nem 1 -est kap.. :/ -.-''"

Szal.: SEGÍTSÉG!!!!

Ilyen:

[link]

Vagy ilyen:

[link]

Én esetleg arra is gondoltam, hogy: egy egyszerű rózsaszín csomagoló papírral befedem, és csillogó matricákat, és motívumokat teszek rá.. Ez milyen? :O :)

2010. szept. 6. 15:13
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Akkor kissé kettyós a tanár, nemde? Én azt csinálnám, hogy fehér öntapadós matricákat ragasztanék a sárga részére, és rajzolnék rá valamit. Ajánlott eszközök: vízálló, vékonyhegyű toll, golyóstoll (több színű), színes alkoholos filc, aquarellcerka. Vagy Prittel post-iteket ragasztasz rá, és arra rajzolsz. Arra a sima színesceruza is fog. Végül öntapadós fóliával befeded, hogy ne sérüljön. Amúgy ez milyen tantárgy? És ugye nem házi?

Így ragaszd és rajzolj:

[link]

[link]

2010. szept. 6. 15:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja, látom, hogy technika. Ha mégis az én ötletemet csinálnád meg, ne nagyon terjeszd, max a linket, amit mutattam, köszi.
2010. szept. 6. 15:47
 5/9 A kérdező kommentje:

Technika, kicsi füzet!!

De hogyan mondod?? :O :$

:)

2010. szept. 6. 19:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Amúgy meg házi feladat.. :dd
2010. szept. 6. 19:25
 7/9 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

Pontosan ilyen a füzet.... :)

2010. szept. 6. 19:33
 8/9 anonim válasza:
[link] ez egy olyan füzet volt kb. nem órai feladat volt csak kb 13 éve untam az órát
2010. szept. 8. 15:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Leírtam, hogy, de akkor részletez. Fogod a füzeted. Kenős ragasztó segítségével post-iteket ragasztasz rá. Aztán arra rajzolsz.

ragasztó: [link]

post-it: [link]

2010. szept. 8. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!