Milyen mintákat ajánlotok egy sárga, citromos mintájú füzetre?
És mivel csináljam? Üvegfesték ( ablak festék ) , vagy mivel?? Netán vízfesték??
Hm?????? :O
:) köszi
Nem igazán értem ezt a citromos mintát, amiket itt mutatsz, hagyományos füzetek. Ha meg citromos, akkor már nem kell rá semmi. De ha elmagyarázod jobban, akkor tudok segíteni.
üdv, egy rajzos
Sehogy.. Egy citromos mintájú füzet. És a hülye technika tanár azt találta ki, hogy: mindenkinek díszítenie kell.. Mert ha nem 1 -est kap.. :/ -.-''"
Szal.: SEGÍTSÉG!!!!
Ilyen:
Vagy ilyen:
Én esetleg arra is gondoltam, hogy: egy egyszerű rózsaszín csomagoló papírral befedem, és csillogó matricákat, és motívumokat teszek rá.. Ez milyen? :O :)
Akkor kissé kettyós a tanár, nemde? Én azt csinálnám, hogy fehér öntapadós matricákat ragasztanék a sárga részére, és rajzolnék rá valamit. Ajánlott eszközök: vízálló, vékonyhegyű toll, golyóstoll (több színű), színes alkoholos filc, aquarellcerka. Vagy Prittel post-iteket ragasztasz rá, és arra rajzolsz. Arra a sima színesceruza is fog. Végül öntapadós fóliával befeded, hogy ne sérüljön. Amúgy ez milyen tantárgy? És ugye nem házi?
Így ragaszd és rajzolj:
Technika, kicsi füzet!!
De hogyan mondod?? :O :$
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!