Hogyan lehet a szobát jól kiillatosítani?
Mielőtt pl vendég jön.
A szobámban tartom a szennyesem és van egy pici szemetesem is.
Viszont fontos lenne, hogy nagyon kellemes illat legyen.
Illatgyertya vagy sima légfrissítő?
Láttam a boltban ilyen illatpálcikákat is vagy mi.
Melyik a leghatékonyabb?
Én utálom ha illatozik egy lakás, mindenféle mesterséges illattól.
Szellőztess ki, legyen rend és tisztaság. Innentől teljesen normális és kifogástalan.
Ne illatosíts, hanem alaposan takaríts ki és szellöztes!
A különbözö "illatosítók" többsége rettentö büdös, sokaknak okozhat fuldokló köhögést is.
Az illatosítók szerintem is büdösek. Max valami szantálos füstölőt tudok elviselni - az mindig a Krisna-völgyre emlékeztet.
Vidd ki a szemetet, mosd ki a ruhákat, szellőztess ki.
Én is utálom ezeket a szagosító vegyszereket.
Plusz sokkal veszélyesebbek, mint a szokványos növényvédőszerek, amiktől annyira rettegnek sokan.
Én sem szeretem, ha a büdös erős illattal keveredik. Akkor már inkább legyen csak büdös :D
De egyébként az illóolajos mécsesre vagy illatgyertyára teszem a voksom, esetleg potpourri még ami a legvisszafogottabb. A legfontosabb viszont, hogy vidd le a szemetet, mosd ki, ami büdös és szellőztess rendszeresen reggel és este egy 10 percet.
Ürítsd ki a szemetest, a szennyest pedig mosd ki valami finom illatú öblítővel és teregesd ki, az pont elég illatot fog adni. Természetes jellegűt, nem tolakodót.
Egyébként jó trükk az is, ha kimosod a függönyöket, vagy egyszerűen csak öblítős vízzel befújod őket, egy darabig jó illatot árasztanak. De ehhez is elengedhetetlen, hogy a bűzforrásokat eltávolítsd a szobából.
Én nem bírom igazán a mesterséges illatosítókat, nagyon mesterkéltek, túlzóak, töményen tolják az ember agyába az impulzust. Szerintem hányinger keltő, pedig sokfélét próbáltam már. A pálcikás kb. addig szaglott nálam mint az öblítős trükk. A konnektorba dugható cuccok nekem brutálisak, a zselés gyöngyös vackok bénák, a füstölők büdösek. Marad az illatgyertya, esetleg amit én szeretek, azok ezek az automata sziszegők. Be lehet állítani, hogy 9-18-36 percenként (asszem) szisszentsenek egy illatfelhőt. Nekünk a fürdőben van, ott pedig nyitva van egésznap az ajtó. Az ajtó pedig a bejárat mellett van, így jó érzés belépni a lakásba egy jó illatra. Viszont ezek patronjaiból is van eszméletlen durva. Nekem az Aldisok jöttek be végül ár-érték arányban. Finom, természetes hatásúak és jó, hogy nem állandóan szaglanak. Bár úgy láttam vagy le lettek cserélve, vagy csak a csomagolásuk változott, nem tudom. Nem vettem mostanában.
De ezt ugye nem tudod eldugni, tehát ez sziszegni fog akkor is, ha ott van a vendéged, kivétel ha ki nem kapcsolod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!