Van itt még olyan fiatal, akinek nincs/nem volt saját szobája?
Én 18 éves vagyok, és nem volt szobám soha.
Mondhatni, hogy az "átlag"-nál kicsit rosszabban élünk.
Kicsit szomorú vagyok ez miatt,hogy nem volt/nincs. Bár az,hogy nincs nem igazán érdekel már csak hát, pl. Ha lenne barátnőm mit mondanék neki? (Úgy néz ki, nemsokára lesz) "Hát kicsim,ne gyere át hozzánk,mert nincs szoba,ahol tudunk "netflixezni".."? Nem szégyellem, hogy hogyan élünk, csak hát azért nemtudom hogyan venné ezt barátnőm.
Sose volt fiatalabb koromban. Gyerekkoromban a nővéremmel voltam egy szobába középsuliban kollégista voltam, a hétvégéket leszámítva 8-an voltunk 1 szobában. Utána egyből albérletbe mentem a barátnőmmel ott még saját ágyam se volt.
Most 29 évesen értem el oda, hogy egyedül bérlek lakást, és pont ezért hihetetlenül élvezem.
Sajnos soha nem volt. Gyerekként a bátyámmal laktam közös szobában, miután ő elment, anyámmal. 18 évesen albérletbe mentem, hogy végre legyen privát szférám, de ott a vadidegen lakótársakkal kellett a közös helyiségeken osztozni.
Most a férjemmel osztozunk, de ez nyilván más. :) De sokszor hiányzik, hogy ne legyen körülöttem senki.
2-es vagyok, a WTF nem a kérdésre szólt, hanem az 1-es válaszolónak.
Nekem kb 16 éves koromig nem volt külön szobám. Aztán lett...
Most már inkább egy külön lakás kéne de nincs pénzem....
Nekem sem volt, és ami még jobban idegesített a dologban, hogy mindkét (fiatalabb) tesómnak volt legalább egy ideig külön szobája, miközben nekem vagy az egyikkel, vagy a másikkal kellett osztozni egész idő alatt.
Külön költözéskor természetesen már szóba sem jött olyan albérlet, ahol lakótársak vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!