Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Akinek nincs segítsége, hogy...

Akinek nincs segítsége, hogy intéz egy felújítást?

Figyelt kérdés
Pl arra gondolok, hogy egy festéshez, parkettázáshoz ki kell pakolni a teljes szobát. Na most nekem meg a férjemnek semmi segítségünk, 1.5 éve élünk itt ahol, nem ismerünk senkit, család távol. Én nem hiszem, hogy 55 kilós nőként ki tudok pakolni egy szobát (szekrények, ágy stb) a férjemmel. Mire jön a szakember meg gondolom ki kell pakolni, nem ő fog pakolászni. Akinek nincs segítsége, hogy old meg ilyeneket?
2021. dec. 1. 13:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Ketten a férjeddel meg kell tudni oldani, már ne is haragudj. Miféle férjed van? Az üres szekrényt lehet húzni is.
2021. dec. 1. 13:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát bocs de nem tudok vele megemelni egy franciaágyat..vagy egy 80 kilós kanapét. Ő meg nyilván egyedül nem fogja szintén tudni. Húzni meg azért nem nagyon kéne főleg ha leteszed az új padlót kezdd azzal hogy összekarcolod?
2021. dec. 1. 13:22
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Szólni kell a szakinak, hogy ilyen problémátok van. Vagy azt mondja, hogy megoldja, vagy azt mondja, hogy oldjátok meg ti. Így kell hívni fizetett segítséget. De az esetek többségében meg fogja tudni oldani.
2021. dec. 1. 13:42
 4/11 anonim ***** válasza:
77%

Ilyen életképtelen legyen valaki!

Nyilvánvaló, hogy megkérdezem a szakembert, van-e erre embere és mennyiért.

De ha nem akar ezzel foglalkozni, költöztető cégnél lehet érdeklődni, mennyiért vállalnak egy ilyet.

2021. dec. 1. 13:57
 5/11 anonim ***** válasza:
76%

1. Megoldjátok ti (bocs, általában egyedülálló nőként is meg tudom oldani).

2. Megfizettek valakit. Én pl. volt, hogy nem tudtam arrébb vinni egy szekrényt egyedül a helyszűke miatt, akkor hívtam egy kis költöztetőcéget, akik pakoltak is órabérben. Nem volt egy anyagi összeomlás.

2021. dec. 1. 14:02
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
Egyedül vagyok két kisgyerekkel és vagyok vagy 150 cm, aztán mégis megoldok ilyeneket. Az egyik ugyanis durván porallergiás és muszáj a 3ajtós szekrény mögött is olykor porszívózni meg kanapét is arrébb tolni, az ágyakból meg kiszedni a matracot... stb. Ami nektek nem megy és nincs ugrasztható rokon vagy haver, ott a szakiknak kell szólni, hogy ezt is számlázzák.
2021. dec. 1. 14:06
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk van egy költöztető vállalkozó, már többször költöztettünk vele. Őt szoktuk hívni, ha súlyosabb bútort kell átrakni pl. egyik szobából a másikba. A múltkor a 320 kg-os pianínót vitték át, de volt, hogy rokonomnak a bútort az erkélyajtón emelték be. Árai teljesen elfogadhatóak.
2021. dec. 1. 14:28
 8/11 A kérdező kommentje:
Na ez a fizetős ember végülis a legegyszerűbb tényleg.
2021. dec. 1. 14:35
 9/11 mindentudó99 ***** válasza:
81%
Bármelyik szomszédnak férfi szólsz. Vagy a kocsmából kirángatsz valakit és felfogadod
2021. dec. 1. 17:13
 10/11 anonim ***** válasza:
81%
szólsz egy férfi szomszédnak hogy jönne-e segíteni 1 kicsit,adsz neki egy üdítőt meg 1 kávét(
2021. dec. 1. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!