Hogyan tudom eltüntetni a rossz szagot a szobánkból?
Figyelt kérdés
1 hete átmentünk a lányommal egy másik szobába mert új ágyát ott helyeztük el és mellette kell lennem. Az előző szobákban rettenetes büdös van 5 napja, lehet hogy egy kisállat elpusztult fent, amit néha hallottam éjjel kaparászni, matatni. Hiába felmostam hyposan, ágyunkat lefújtam floraszept sprayvel, áttöröltem a bútorokat, mindent arrébb is tologattam, lefújkáltam a plafont is fertőtlenítővel, szellőztetek is, akkoris érezni. Valakinek valami ötlet? Ha egy kisállat pusztult el tényleg fent,akkor az előbb utóbb kiszárad és akkor majd nem lehet érezni? Kérlek segítsetek mert engem a világból ki lehet kergetni a rossz szagokkal.2021. nov. 25. 22:31
1/3 anonim válasza:
valószínű, hogy jól látod... Nálunk van egy kis faház, abban is néha előfordul..egy hét és elmúlik..a deszkákat nem bontom meg.
2/3 anonim válasza:
Így télen elég macerás a hosszas szellőztetés, marad a valamilyen, neked kedves illatosító.
A DM-en olcsón jókat kapni(nálam bevált, főleg, ha a kocsiban trágyát szállítottam)
3/3 A kérdező kommentje:
Lefestettem zománcfestékkel azt a plafon részt.... egyenlőre a hullaszag nincs. Remélem így ís marad.
2021. nov. 27. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!