Melyik hely a veszélyesebb és mennyivel Kazincbarcika vagy Ózd?
Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 19:57
1/5 anonim válasza:
Ózdon sok olyan hely van ahol csak annyit érzel a cigányságból hogy vannak, amikor boltba bemész, vagy az utcán elmegy melletted.
Én Miskolciként sem költöznék Ózdra mert hiába én megvennék egy ingatlant, másnak már nem fog kelleni mert nem Borsodi, és nem járatos errefelé de a balhékat első kézből ismerik még Dunántúlon is, pénzt bukni meg nem akarnék emiatt.
Barcikán meg olyan árak vannak hogy érdemesebb Miskolcon venni ingatlant.
Itt ahol lakom 25-től felfelé kapni jókat, miért mennék községbe.
2/5 anonim válasza:
Ózdot nem ismerem, Kazincbarcikán szoktam járni, nem találkoztam eddig semmi veszélyessel.
3/5 A kérdező kommentje:
Én Egri vagyok, jó is nekem itt. Nem is akarok egyik helyre sem elkőltözni. Csak kérdeztem mivel erről a 2 helyről halottam, hogy nagyon gáz. Pl főleg cigányság téren. Ha költöznék valahova Pest, Csongrád megyébe vagy donántulra költöznék én is.
2021. nov. 25. 21:42
5/5 anonim válasza:
4# igaz nemtudom miért de borsodot mordornak képzelik közbe dunátúlon több olyan települést láttam ahol magyar nincs is a tető fele hiányzik stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!